Ursul care terorizează mureșenii de pe strada Sârguinței, lăsat în pace de autorități?! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1814 Vizualizări

Ursul care terorizează mureșenii de pe strada Sârguinței, lăsat în pace de autorități?!

Serviciul Ro-Alert a transmis joi, 31 octombrie, o nouă avertizare privind prezența unui urs în municipiul Târgu-Mureș, respectiv pe strada Sârguinței.
”Atenție!!! A fost semnalată prezența unui urs în Municipiul Târgu-Mureș pe strada Sârguinței. Sporiți atenția și nu vă expuneți la pericol!”, se menționează în atenționare.
La începutul lunii octombrie, serviciul Ro-Alert a mai transmis o atenționare referitoare la prezența unui urs pe strada Sârguinței din Târgu-Mureș, posibila celași urs care a revenit în data de 31 octombrie, provocând daune unei gospodării din zonă.
Paradoxal, deși reprezintă un pericol iminent pentru locuitorii din zonă, deocamdată nimeni nu a solicitat Agenției pentru Protecția Mediului Mureș derogare pentru recoltarea respectivului urs.
”Încă nu am primit nimic de la nicio asociație de vânătoare din zonă pentru a întocmi procesul verbal împreună cu Garda de Mediu, pe care ulterior asociația îl trimite la București pentru a primi derogare de recoltare a acestui urs. Nu s-au întocmit încă aceste acte. Nu s-au cerut. Dar e foarte ciudat ce se întâmplă, probabil din cauza numărului foarte are de urși. Au început să-și părăsească habitatele caracteristice. Hrana e puțină și e greu, că sunt foarte mulți. Sunt foarte mulți și mai sunt acești urși care au plecat din pădure și care deja nu se mai întorc în pădure”, a declarat, pentru Radio Târgu-Mureș, Dănuț Ștefănescu, directorul executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE