Share

Home / Cultură / Premiera spectacolului „Take, Ianke și Cadîr”, la Luduș

Premiera spectacolului „Take, Ianke și Cadîr”, la Luduș

Sala Mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărășteanu” din Luduș, a găzduit duminică, 3 noiembrie, premiera piesei de teatru „Take, Ianke și Cadîr”, de Victor Ion Popa, regizată și adaptată de către actorul mureșean Rudy Moca.

Evenimentul a fost organizat de către  Protopopiatului Ortodox Luduș, Primăria și instituțile de cultură ludușene, desfășurat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a reușit să adune sute de persoane dornice să-i susțină pe tinerii actori ludușeni: Ionuț Gabriel Grec (Take), David Voșloban (Ianke), Andrei Bologa (Cadîr), Oana Ruxandra Vidru (Ana), Alex Mărginean (Ionel), Luisa Morar (Rachela), Alice Andreea Bologa (Safta), care au reușit să aducă zâmbetul pe chipurile celor prezenți, prin comicul de limbaj, de situație, precum și prin jocul de scenă magistral realizat, fiind răsplătiți cu aplauze îndelungi.

„Premiera spectacolului ,,Take, Ianke și Cadîr, mi-a prilejuit întălnirea cu o echipă de elevi și tineri din Luduș , care și-au depășit propriile așteptări, împletind pasiunea pentru teatru cu responsabilitate și muncă ! A fost o adevărată reușită cu un mesaj extrem de bine conturat: ,, Iubirea și dragostea nu ține cont de diferențe etnice, religioase sau cutumiare…. pentru că Unde dragoste nu e , nimic nu e ,,! Sper să avem șansa itinerării spectacolului și în alte orașe. Iubesc acești copii și le mulțumesc pentru că mi-au oferit șansa să lucrez cu ei”, ne-a declarat Rudy Moca, regizorul spectacolului.

Foto: Casa de Cultură „Pompeiu Hărășteanu”

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

O nouă reprezentanție la Teatrul Național Târgu-Mureș

Fraţii Presnyakov sunt cei mai jucaţi autori ruşi după Cehov. Reputaţia lor a depăşit demult …

Share
Share