Home / Slider / Bătrân de 81 de ani, accidentat grav de un șofer băut care a fugit de la locul faptei!

Bătrân de 81 de ani, accidentat grav de un șofer băut care a fugit de la locul faptei!

Distribuie

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au fost sesizaţi luni, 4 noiembrie, în jurul orei 11.00, despre producerea unui eveniment rutier la intersecţia străzilor 22 Decembrie cu Petru Maior, din localitate.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului, un bărbat în vârstă de 81 de ani, din localitatea Târnăveni, care în calitate de pieton s-ar fi deplasat pe marginea părţii carosabile, a fost surprins şi accidentat de un autoturism, al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului.
”Ca urmare a activităţilor specifice, la scurt timp, pe raza municipiului Târgu-Mureş, poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului, ca fiind un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Târnăveni. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultându-i o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. La data de 5 noiembrie, faţă de conducătorul auto, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 6 noiembrie, instanţa de judecată a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, se menționează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.
Potrivit aceleiași surse, cercetările sunt continuate ”sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi vătămare corporală din culpă, sub supravegherea unităţii de Parchet competente”.

(Redacția)

 

 

De asemenea, verificati

Tania Șchiopu, la cea mai bună prestaţie din sezon

Distribuie Tania Șchiopu, tânăra baschetbalistă de doar 16 ani, din cadrul CSM Târgu Mureș, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.