Home / Administratie / Motivul demisiei șefului DNA Mureș. Ce a decis Secția pentru procurori a CSM

Motivul demisiei șefului DNA Mureș. Ce a decis Secția pentru procurori a CSM

Distribuie

Procurorul-şef al Serviciului Teritorial Târgu-Mureş din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Tiberiu Nicolae Onea, a demisionat din funcţie, potrivit unei note postate pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii – Secţia pentru Procurori.
”Motivele sunt personale, nu au nicio legătură cu alte lucruri. Pur şi simplu am dorit eu, mai aveam din mandat încă circa un an şi jumătate. A fost strict o opţiune personală”, a declarat, pentru Agerpres, Tiberiu Nicolae Onea.
Conform www.agerpres.ro, în cadrul şedinţei Secţiei pentru Procurori a CSM de miercuri, 6 noiembrie, a fost prezentată o notă privind cererea formulată de Tiberiu Nicolae Onea de eliberare, prin demisie, din funcţia de procuror-şef al Serviciului Teritorial Târgu-Mureş din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi continuarea activităţii ca procuror în cadrul aceluiaşi serviciu.

”Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât eliberarea din funcţia de procuror şef al Serviciului Teritorial Târgu Mureş din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, prin demisie, a domnului procuror Onea Tiberiu Nicolae, începând cu data de 15 noiembrie 2019 şi continuarea activităţii aceastuia într-o funcţie de execuţie în cadrul Serviciului Teritorial Târgu-Mureş din cadrul structurii specializate, începând cu aceeaşi dată”, se precizează pe site-ul CSM.

(Redacția / Agerpres)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.