”Gallery Wedding Garden” rămâne pe locul 1 Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5108 Vizualizări

”Gallery Wedding Garden” rămâne pe locul 1

În fiecare an, conducerea Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș organizează Gala ”Topul Firmelor Mureșene”. Anul acesta, cea de-a 26-a ediție a galei care premiază excelența în afaceri a avut loc joi, 31 octombrie, în incinta ”Gallery Wedding Garden”, una din cele mai apreciate locații de evenimente din Târgu-Mureș.

Proprietarul ”Gallery Wedding Garden” și totodată director general al Grupului de firme Silvana, Ioan Fărcaș, s-a declarat onorat de găzduirea ediției din acest an a Galei ”Topul Firmelor Mureșene”.

”În calitate de gazdă, felicit conducerea Camerei de Comerț și Industrie Mureș pentru organizarea celei de-a 26-a ediții a ”Topului Firmelor din județul Mureș”. Fiind membru în Colegiul de Conducere, adresez felicitări tuturor firmelor premiate și nominalizate în Top, sunt onorat că și în acest an grupul de firme pe care îl conduc, Silvana, din nou se situează pe un loc fruntaș și sunt bucuros de cei peste 28 de ani de activitate ai firmei pe care o conduc”, a menționat Ioan Fărcaș.

Munca și dedicarea, cheia succesului

Pentru ca un lucru să aibă succes este nevoie, bineînțeles, de multă muncă și dedicare, în acest sens Ioan Fărcaș precizând că își dedică tot timpul necesar afacerii, astfel încât procentul clienților mulțumiți să fie de 100%.

”Rolul unui conducător și un factor foarte important este menținerea echilibrului firmei. După cum se vede, firme din 1991 sunt din ce în ce mai puține. Eu mă bucur că încă pot să conduc această firmă, o conduc cu succes și este o onoare și o plăcere pentru mine. Dau o foarte mare importanță resurselor umane, de 8 ani de la mine din firmă nu a plecat nimeni. Ne străduim să motivăm oamenii, să-i fidelizăm și să avem grijă de ei, pot să zic că la capitolul forței de muncă, firma stă foarte bine”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Ioan Fărcaș, director general al Grupului de firme Silvana, care și în acest an s-a aflat pe lista premianților de excelență ai Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș.

Perspective inovatoare de viitor

Deși pe piața de profil au apărut de-a lungul timpului numeroși concurenți, ”Gallery Wedding Garden” rămâne în continuare pe un loc fruntaș în preferințele mureșenilor aflați în căutarea unei locații elegante și discrete în același timp, dar și cu servire ireproșabilă.

”Tot timpul noi ne gândim la perspective inovatoare, la strategii de marketing, ne gândim la viitor și nu doar la ce vom face peste un an, încercăm să ne facem planuri pe mai mulți ani. Avem norocul să fim situați și în zone frumoase atât aici, cât și la Reghin unde am deschis ”Aroma Wedding Garden”, a spus Ioan Fărcaș.

În ceea ce privește ”Aroma Wedding Garden”, locație care funcționează în zona municipiului Reghin, proprietarul Grupului de firme Silvana a afirmat că aceasta s-a bucurat de succes încă de la început.

”Ne-am dus cu același brand, același nume și același respect pentru meserie, așadar era de așteptat faptul că lumea va aprecia acest lucru, și mulțumirea clienților se vede, rezultatele optime neîntârziind să apară”, a încheiat Ioan Fărcaș, care a mulțumit familiei sale pentru implicare și susținere.

Alex TOTH & Andreea GONDOR

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE