Lucreția Cadar: „Viorica Dăncilă este singura care, în confruntarea cu președintele Klaus Iohannis, spune lucrurilor pe nume” Administratie
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 571 Vizualizări

Lucreția Cadar: „Viorica Dăncilă este singura care, în confruntarea cu președintele Klaus Iohannis, spune lucrurilor pe nume”

În avanpremiera scrutinul prezidențial de duminică, 10 noiembrie, Lucreția Cadar, primarul comunei Deda, a trecut în revistă realizările din ultima perioadă la nivelul comunei.

„Comuna Deda este într-un flux continuu în ce privește lucrările de investiții. În momentul de față se lucrează la o grădiniță cu program prelungit în localitatea Deda, edificată, construită, iar anul viitor urmeză să fie dată în folosință. Este o investiție care va deservi tinerii din comună care își pot aduce copii la această grădiniță, realizată prin fonduri europene. Avem Căminul Cultural din localitatea Deda la care urmează să se facă dotările necesare, împreună cu Sala de Spectacole și Biblioteca, care vor da un aspect deosebit centrului comunei. De asemenea, a început construcția dispensarului medical din localitatea Deda pentru cei doi medici de familie și medicul stomatolog. Avem adjudecată licitația și desemnarea executantului în ce privește lucrările de canalizare pentru 14 kilometri în localitățile Bistra Mureșului, Pietriș și extindere în Deda. Am obținut prin Fondul Național de Dezvoltare și Investiții finanțarea a două proiecte, 6,5 kilometri de asfalt, lucrare licitată și câștigată de către SC Probicons SRL, și încă un proiect de canalizare pentru satul Filea, separat de ce înseamnă proiectul de canalizare amintit anterior. Nu în ultimul rând avem lucrări mai mărunte care se fac, îndiguiri de maluri în Filea, montarea de rigole de beton acoperite în centrul localității Deda. Școlile sunt puse la punct, la fel și căminele culturale din satele comunei, iar problemele ridicate de către cetățeni își găsesc rezolvarea în termenul cel mai optim. Toate acestea reprezintă efortul și munca noastră pentru locuitorii comunei Deda, pe care îi așteptăm să fie alături de noi la alegerile prezidențiale de duminică, 10 noiembrie, să votăm candidatul PSD, Viorica Dăncilă”, a precizat Lucreția Cadar, primarul comunei Deda.

De ce candidatul PSD Viorica Dăncilă?

„Pentru că, în primul rând este femeie, și eu sunt la rândul meu femeie, cu rezultate bune am condus și conduc comuna Deda, este un bun patriot, a dovedit în mandatul președinției Uniunii Europene că a făcut față cu brio, fapt pentru care am avut cea mai bună președinție, chiar dacă acest lucru a fost contestat de către unii. Viorica Dăncilă este singura care, în confruntarea cu președintele Klaus Iohannis,  spune lucrurilor pe nume. Este o persoană hotărâtă, este corectă fapt pentru care avem încredere deplină în ea. În ce privește Partidul Social Democrat, a făcut numai lucruri bune pentru România și pentru poporul român. A crescut pensiile, salariile, au făcut investiții în mediul rural, comunele noastre s-au dezvoltat, sunt asigurate condiții civilizate pentru locuitorii lor”, a subliniat Lucreția Cadar.

Ambulanță nouă pentru SMURD Deda

Ca o completare la realizările din ultima vreme la nivelul comunei se înscrie și noua ambulanță intrată recent în dotarea punctului de lucru SMURD Deda.

„În anul 2004, Deda a fost printre primele comune care au înființat serviciul SMURD. Ambulanța care am avut-o în dotare a deservit peste un deceniu cetățenii comunei Deda și din toată Valea Mureșului Superior. La inițiativa șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, dr. Raed Arafat, a Guvernului României, au fost asigurate pentru județul Mureș ambulanțe pentru SMURD în câteva din orașele și comunele mureșene, printre care Reghin, Ibănești și Deda. Apreciem acest lucru, iată că am fost sprijiniți din nou în a asigura operativitatea situațiilor de urgență pentru bolnavii satelor noastre. De asemenea, prin aceste ambulanțe noi este asigurată operativitatea în ce privește transportul și rezolvarea problemelor medicale de pe Valea Mureșului”, a menționat Lucreția Cadar.

La final, primarul Lucreția Cadar i-a îndemnat pe locuitorii comunei Deda să opteze duiminică, 10 noiembrie, pentru candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă.

„Stimați locuitori ai comunei Deda, ai județului Mureș, ai Văii Mureșului Superior în special, faptele sunt cele care vorbesc. Dezvoltarea localităților noastre a fost sprijinită de către PSD, avem un candidat la președenție un om integru, un bun patriot și un creștin adevărat, fapt pentru care vă rog să aveți încredere în continuitatea asigurării dezvoltării satelor comunelor noastre, și să votăm cu toții pentru funcția de președinte pe Viorica Dăncilă”, a conchis Lucreția Cadar.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE