Expozițiile de porumbei, păsări și animale mici continuă la Luduș Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1685 Vizualizări

Expozițiile de porumbei, păsări și animale mici continuă la Luduș

Asociația „Crescătorilor de Păsări și Animale Mici Luduș 2011”  (Asociația)  cu sediul în orașul Luduș, reprezentată prin președintele Teodor Sebastian Avram intră în cel de-al nouălea an de activitate cu rezultate foarte bune la nivel local și național.

Pentru derularea în bune condiții a manifestărilor organizate, Asociația a solicitat Primăriei orașului Luduș încheierea unui protocol de colaborare pentru perioada 1 decembrie 2019 – 31 noiembrie 2020, cu scopul de a promova la nivel local, județean și național atât crescătorii de păsări și animale mici, cât și păsările și animalele acestora. Marius Dudilă, administratorul public al orașului a întocmit un raport de specialitate, primarul Cristian Moldovan a emis referatul de aprobare, necesare pentru inițierea proiectului de hotărâre.

În ședința ordinară a Consiliului Local din 29 octombrie, aleșii locali au analizat cererea Asociației respective în temeiul articolului 2, litera e din Ordonanța Guvernului nr. 26/2000 cu privire la Asociații și Fundații și au aprobat încheierea Protocolului de colaborare între Primăria orașului Luduș și Asociația amintită care, prin Teodor Sebastian Avram trebuie să: organizeze târgurile și expozițiile programate, să respecte legislația în vigoare și să deruleze activități de informare și promovare a activităților asociației.

În același timp, Primăria se obligă să contribuie cu specialiști și să ofere consultanță de specialitate în organizarea acțiunilor specifice; să pună în mod gratuit la dispoziția Asociației pentru organizarea unor târguri de păsări și animale mici, platforma betonată din fața Sălii de sport din strada Pieței în zilele de 5 ianuarie, 2 februarie, 1 martie, 5 aprilie, 3 mai, 6 septembrie, 4 octombrie, 1 noiembrie din anul 2020, precum și Sala de sport din strada Pieței în perioada 5-8 decembrie 2019 pentru organizarea ediției a VI-a a Expoziției de porumbei, păsări de curte și animale mici intitulată „Cupa Ardealului”.

Ioan A. BORGOVAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE