Share

Home / Politic / Ovidiu Oltean (primar PSD de Tăureni): ”Buna guvernare PSD este un model demn de urmat și pentru alții”

Ovidiu Oltean (primar PSD de Tăureni): ”Buna guvernare PSD este un model demn de urmat și pentru alții”

Primarul comunei Tăureni, Ovidiu Oltean, a transmis, prin intermediul cotidianului Zi de Zi, un mesaj către alegătorii din comuna Tăureni, cu ocazia alegerilor prezidențiale care vor avea loc în 10 și 24 noiembrie.

„România, cu PSD la guvernare, a demonstrat întregii lumi că are capacitatea de a se dezvolta cu paşi repezi şi în acelaşi timp să crească nivelul de trai al românilor. Modelul PSD de guvernare a fost întors pe toate părţile şi discutat de cei mai mari economişti ai continentului. Astfel, buna guvernare PSD este un model demn de urmat şi pentru alţii. A crescut PIB-ul cu peste 35%. Au crescut veniturile populaţiei. Peste 2,5 milioane de români au fost scoşi din sărăcie, iar Guvernul condus de Viorica Dăncilă a realizat în acelaşi timp cele mai mari investiţii în infrastructură. Doar în judeţul Mureş, în timpul guvernării PSD au venit în investiţii peste 1 miliard de euro, mai mult decât din 90 până acum. Prin PNDL s-a dezvoltat România intr-un ritm susținut, aproape tote localitățile țării au cunoscut o dezvoltare nesperată, prin investiții pe care nu le-ar fi putut realiza din bugetul propriu. Comunitatea mea votează, cu toată responsabilitatea și cu inima deschisă Viorica Dăncilă Președinte!”, a transmis Ovidiu Oltean.

(Redacția)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Florin Buicu: ”Guvernul Minciună PNL- PD-L “a uitat” să asigure spitalelor publice banii de salarii”

Președintele Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților, deputatul mureșean social-democrat Florin Buicu, a …

Share
Share