Sergiu Papuc (viceprimar PSD de Târgu-Mureș), pledoarie pentru candidatul PSD la Prezidențiale Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2270 Vizualizări

Sergiu Papuc (viceprimar PSD de Târgu-Mureș), pledoarie pentru candidatul PSD la Prezidențiale

Viceprimarul social-democrat al municipiului Târgu-Mureș, av. Sergiu Papuc, a făcut joi, 7 noiembrie, o scurtă retrospectivă a principalelor proiecte care au beneficiat de susținerea Guvernului PSD condus, până în urmă cu câteva zile, de Viorica Dăncilă.
”În calitatea mea de viceprimar al municipiului Târgu-Mureș am avut multe întrevederi și întâlniri la Guvern, cu miniștri sau cu secretari de stat pentru problemele orașului. De fiecare dată am găsit înțelegere, deschidere și, cel mai important, soluții. Astfel, Târgu-Mureș va beneficia, din partea Guvernului PSD de autobuze electrice și stații de încărcare. Reparațiile capitale de la Podul Mureș sunt finanțate, de asemenea, de către Guvernul Dăncilă prin PNDL. La fel și dotarea unor școli. Orașul nostru a beneficiat și de sume însemnate pentru echilibrarea bugetului, doar în ultima tranșă venind 24 de milioane de lei. Trebuie să reamintesc faptul că unificarea celor două universități importante din oraș, cea de medicină și cea tehnică, în UMFST, a fost posibilă prin emiterea Hotărârii de Guvern de către doamna Viorica Dăncilă. Chiar dacă construcția autostrăzii Târgu-Mureș – Câmpia Turzii sau alocarea celor 55 de milioane de lei pentru modernizarea pistei Aeroportului Transilvania nu sunt investiții realizate pe teritoriul administrativ al municipiului, târgumureșenii sunt primii beneficiari ai acestora. Sunt două investiții majore în infrastructură care vor asigura deschiderea orașului. Trebuie să le reamintesc cetățenilor din orașul nostru faptul că lucrările de construire a Bazinului Olimpic din cartierul Aleea Carpați precum și demararea procedurilor pentru finalizarea investiției la Patinoarul artificial din Parcul Municipal sunt posibile tot datorită implicării noastre directe și a sprijinului Guvernului PSD. Astfel, cele două investiții în infrastructură sportivă vor pune Târgu-Mureșul pe harta mondială a sportului, acolo unde îi este locul. Bazinul și patinoarul vor putea găzdui competiții sportive la cel mai mare nivel internațional. Dacă ne gândim și la inaugurarea Transilvania Motor Ring – cel mai modern circuit pentru sporturi cu motor din Europa de Sud Est și Centrală, investiție realizată din fonduri ale Consiliului Județean Mureș și fonduri europene, putem spune că orașul nostru, devine încet, încet, unul dintre centrele sportive de referință ale României. Iată cum noi, social-democrații, înțelegem să sprijinim fiecare comunitate, fiecare român, pentru dezvoltarea și modernizarea țării”, a declarat av. Sergiu Papuc.
”Eu, în 10 noiembrie, voi vota, cu inima deschisă, Viorica Dăncilă Preșdinte!”, a mai transmis viceprimarul PSD al municipiului Târgu-Mureș.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE