Home / Politic / Vasile Boer (primar PSD de Voivodeni): ”Viorica Dăncilă, ca prim-ministru, a dovedit că nu este conflictuală”

Vasile Boer (primar PSD de Voivodeni): ”Viorica Dăncilă, ca prim-ministru, a dovedit că nu este conflictuală”

Primarul comunei Voivodeni, Vasile Boer, a transmis, prin intermediul cotidianului Zi de Zi, un mesaj către alegătorii din comuna Voivodeni, cu ocazia alegerilor prezidențiale care vor avea loc în 10 și 24 noiembrie.
”Sub guvernarea PSD comuna Voivodeni s-a dezvoltat cum mulți nici nu sperau. Amintesc aici doar realizarea rețelei de apă, canal și construirea stației de epurare a apelor uzate. Modernizarea drumurilor secundare din comună precum și o investiție deosebită care se află în faza de pregătire este cea a construirii drumului comunal DC154 care leagă satele Voivodeni și Toldal. Noi, social democrații, nu am lăsat pe nimeni în urmă și ne-a interesat să găsim soluții să ajutăm toate comunitățile din România. Viorica Dăncilă, ca prim-ministru, a dovedit că nu este conflictuală și că nu face deosebire între români, indiferent ce simpatii politice au aceștia. România are nevoie de un astfel de președinte, cu inima mare, un bun român. Eu voi vota Viorica Dăncilă Președinte!”, a transmis Vasile Boer.
(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Un singur consilier local reghinean și-a prezentat anual raportul de activitate! Ceilalți n-au făcut nimic?!

Doar un consilier local din cei 19 câți numără Consiliul Local Reghin, respectiv social-democratul Ovidiu …