Home / Slider / ALERTĂ! Încă un om ucis de urs în Mureș!

ALERTĂ! Încă un om ucis de urs în Mureș!

Distribuie

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost ucis de un urs, sâmbătă seara, în apropierea unei stâne din satul mureșean Giuluș din comuna Ogra.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, cioban la o stână din localitatea Cucerdea, cu privire la faptul că şi-ar fi găsit un coleg decedat la marginea unei păduri dintre localităţile Cucerdea şi Giuluş, iar acesta ar prezenta pe corp urme ale unui posibil atac de animal sălbatic. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind identificată ca fiind un bărbat de 63 de ani. Din primele cercetări efectuate, se pare că bărbatul, în seara zilei de 08 noiembrie, ar fi plecat de la stâna în cauză, cu oile şi nu ar mai fi revenit”, a arătat IPJ Mureş, într-un comunicat.

„La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, fiind de asemenea înştiinţaţi şi reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Braşov, Agenţiei de Mediu şi Asociaţiei de Vânătoare competente. În momentul de faţă, poliţiştii efectuează cercetarea locului faptei, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii incidentului. Cadavrul bărbatului urmează a fi transportat la SML Târgu-Mureş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului”, a precizat IPJ Mureş.

Acesta este al doilea caz de ucidere a unui om de către un urs, după ce în data de 12 octombrie, un pescar a fost ucis de un urs în localitatea Odrihei, comuna Coroisânmărtin.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Voleibalistele de la CSU, învinse în trei meciuri

Distribuie În weekendul recent încheiat, voleibalistele de la CSU Târgu Mureș au disputat la Oradea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.