Voleibalistele înving în derby și preiau conducerea Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 177 Vizualizări

Voleibalistele înving în derby și preiau conducerea

Echipa feminină de volei CSU Medicina CNUE Târgu Mureș s-a impus categoric în derby-ul seriei Vest a Diviziei A2, 3-0 cu SCM U Craiova, cu seturi câștigate la 13, 19 și 17. Întâlnirea din etapa a IV-a, ultima din tur, disputată în sala UMF din Târgu Mureș era disputa pentru primul loc în clasament. După primele trei etape cele două echipe erau singurele cu maximum de puncte, doljencele având avantajul setaverajului, câștigând la 0 toate partidele jucate. Mureșencele au plătit tribut relaxării premature în jocul precedent de pe teren propriu, când au cedat un set cu CSU Poli Timișoara.

Jocul era de așteptat să fie mult mai dificil, având în vedere lotul craiovencelor, cu jucătoare mult mai experimentate și talie superioară. În teren situația a fost însă cu totul alta. Mult mai motivate, mureșencele au încheiat rapid primul set, primul cedat de echipa din Craiova, după care doar momentele de lipsă de concentrare din următoarele două le-au făcut pe „mediciniste” să aibă nevoie de mobilizare pentru a evita emoțiile din final. Al doilea act a fost echilibrat până la jumătatea lui, cu ambele echipe la conducere, dar nu la mai mult de 2 puncte. A urmat însă desprinderea și setul a fost adjudecat fără probleme. Ultimul părea să decurgă la fel. Mureșencele au reușit să se desprindă mai repede la 3 puncte, la 9-6, dar doljencele au revenit până la unul singur și au avut chiar ocazia de a egala la 15. Atacul a fost însă blocat și a urmat o serie de 7 puncte ale elevelor lui Predrag Zukovic. Acestea au adus desprinderea decisivă și mureșencele au valorificat a doua minge de meci.

De remarcat trebuie remarcată evoluția întregii echipe, care s-a impus într-un meci care se anunța mult mai dificil. Componența acesteia a fost următoarea: Florina Murariu, Raisa Ioan, Diana Vereș, Denisa Ionescu, Mara Dumitrescu, Irina Răileanu, Alexandra Șumandea, Izabela Boga, Karina Murariu, Maria Codreanu, Iarina Axinte și Alexandra Borlodean- libero.

CSU Medicina va juca în ultima etapă din tur la Oradea, cu CSU din localitate, iar după o pauză de două săptămâni, în acest an se vor disputa și primele trei etape din retur.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE