Home / Politic / Cinstea, corectitudinea și respectul față de toți cetățenii

Cinstea, corectitudinea și respectul față de toți cetățenii

Distribuie

Secția 3 din Târgu Mureș, amplasată în Liceul Teoretic „Bolyai Farkas” este una dintre secțiile cu un număr mare de votanți înscriși pe liste, cu peste 1000 de alegători, una dintre secțiile fruntașe la alegerile Europarlamentare din această primăvară în ceea ce privește prezența la urne. După prima oră de la deschiderea secției prezența a fost totuși relativ redusă, sub 2%, dar se așteaptă la o afluență mult mai mare în orele următoare, ținând cont și de timpul favorabil. Deși pe străzile arondate la această secție majoritari sunt vârstnicii, printre cei care și-au exercitat dreptul la vot s-au aflat și mulți tineri, după cum ne spune președinta secției. În calmul caracteristic acestei zile, sporadic, la câte 5 sau 10 minute în secție intră câte un alegător, fie tânăr care urmează să plece undeva, fie un vârstnic care dorește să evite eventuala aglomerație din orele următoare.

„Ce îmi doresc eu este ca președintele să introducă în țara asta cinstea, corectitudinea și respectul față de toți cetățenii, dar să pună lumea să muncească, nu să-i susțină pe cei care trăiesc pe spinarea celor care muncesc. Acest lucru l-am spus și în perioada când era regele la putere, că am prins și acea perioadă. Și înainte erau oameni care nu își vedeau de treabă, care ajungeau în pușcării, dar când ieșeau erau puși la treabă, nu ca acum”, ne-a spus după ce și-a exprimat opțiunea inginerul pensionar Pirlea.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Condiția UDMR Târgu Mureș pentru a avea ”colaborări electorale” cu AMT și Partida Romilor Pro-Europa

Distribuie Adunarea Generală a UDMR Târgu Mureș a decis joi, 21 martie, mandatarea liderului organizației, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.