FOTO: Primarul Sângeorgiului de Mureș a votat cu optimism, pentru un președinte care ”să formeze un viitor pentru familii puternice” politica
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 164 Vizualizări

FOTO: Primarul Sângeorgiului de Mureș a votat cu optimism, pentru un președinte care ”să formeze un viitor pentru familii puternice”

Primarul localității Sângeorgiu de Mureș, Sofalvi Szabolcs a votat pentru alegerile prezidențiale, în această dimineață la ora 9, la secția de votare nr. 508 amenajată la Școala Gimnazială Sfântu Gheorghe – Sângeorgiu de Mureș.

“Am venit azi la vot bucuros pentru că la nivel local oamenii se înțeleg chiar dacă suntem români, maghiari și romi. În consiliul local e pace, în primărie e pace și se și văd rezultatele și cred că și la nivelul cel mai înalt se pot face lucruri minunate fără mari lupte. Eu azi am votat cu optimism, mi-aș dori foarte mult ca președintele țării să fie un om care face multe lucruri, care să demonstreze că iubește această țară, iubește locuitorii ei indiferent de etnie, religie, convingeri politice. De asemenea tare mi-aș dori, ca și om creștin, ca și președintele țării așa să ia deciziile politice încât să se consulte cu Dumnezeu, să fie un om care încearcă să facă pace. Personal îmi doresc ca viitorul președinte al țării să fie un om care sprijină familiile, un om care face demersuri să crească natalitatea, pentru că eu așa văd că Europa va avea viitor, România și localitățile ei așa vor avea viitor dacă se vor baza pe familii puternice. Întotdeauna așa am văzut, și în perioada comunistă, deciziile se iau de sus dar eu cred că deciziile ar trebui să se ia cât mai aproape de oameni și dacă nu se întâmplă așa măcar să se ia în considerare la nivelul cel mai de jos, la nivelul omului simplu care este gândirea, care este doleanța și deciziile să se ia în așa măsură”, a precizat pentru cotidianul Zi de ZI, primarul Sofalvi Szabolcs.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE