FOTO: Theodora Benedek (PNL), vot pentru normalitate și meritocrație Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 157 Vizualizări

FOTO: Theodora Benedek (PNL), vot pentru normalitate și meritocrație

Consilierul local Theodora Benedek (PNL) s-a prezentat la vot la ora 11.00, la secția de votare nr. 32, amenajată în incinta Colegiului Național ”Unirea” din Târgu-Mureș.
”Am votat pentru normalitate, pentru o societate în care integritatea, performanța și profesionalismul să își regăsească locul binemeritat în comunitatea noastră, în România următorilor ani. Am votat pentru că votul pentru Președinția României nu este doar un simplu vot acordat unei persoane, ci este un vot prin care noi ne exprimăm opțiunea privind dezvoltarea societății, a familiei, a comunității noastre în următorii ani. Nu în ultimul rând, am votat pentru că sper că această normalitate pe care așteptăm să o vedem în România o așteptăm și în Târgu-Mureș să fie translatată de la nivel national și la nivel local”, a declarat Theodora Benedek.
Și de această dată, șeful Clinicii de Cardiologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș a venit însoțită la vot de fiicele sale.
”Este un mesaj atât pentru mine cât și pentru fiicele mele, pentru că doresc să învețe încă de pe acum că votul lor contează și votul fiecăruia dintre noi poate contribui la construirea unei societăți în care să rămânem acasă, să fim alături și să participăm împreună la dezvoltarea noastră ca și comunitate”, a subliniat Theodora Benedek.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE