Maria Precup: ”Poporul român merită un președinte patriot” Politic
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 215 Vizualizări

Maria Precup: ”Poporul român merită un președinte patriot”

Primarul municipiului Reghin, Maria Precup  a votat la primul tur al alegerilor prezidențiale la secția de vot amenajată în cadrul Palatului Copiilor de pe strada Mihai Eminescu din Reghin.

„Am votat cu speranța că va fi bine. Sunt convinsă, și sper să fie așa, ca toți oamenii de bine să gândească așa. Poporul român merită un președinte patriot, un președinte care nu are niciun interes decât cel în care să-i ajute pe cei mulți. Am votat candidatul care își dorește să fie un președinte altfel decât cel care a fost până acum”, ne-a declarat Maria Precup, primarul municipiului Reghin.

Edilul șef al Reghinului spera ca noul președinte în care și-a pus votul, să aducă mult așteptata pace și liniște.„Speranța mea cea mai mare este că  va dispărea conflictul între instituții, iar fiecare va lupta pentru un sigur țel, acela de promovare a României, a românilor și a ceea ce reprezentăm noi în lume. Am obosit să tot văd acest război între instituții prin care ne denigrăm unii pe alții, plus că ne denigrăm și în afara țării. Sunt extraordinar de tristă de ceea ce ne facem noi cu mâna noastră. Ne-a dat Dumnezeu de toate, bogății, oameni deștepți, iar noi ne batem joc de aceste bogății, luptându-ne între noi, de care profită din păcate doar cei care doresc ca noi să fim doar o piață de consum. Nici nu pot concepe faptul ca Viorica Dăncilă să nu intre în turul al doilea, chiar nu merită o astfel de pedeapsă încât răutatea asta să meargă până acolo. Eu sper mai mult decât o accedere în turul doi. În ce privește prezența la vot, procentul este unul mare, lucru care nu este tocmai în favoarea noastră. Cu toate acestea, prezența la vot reprezintă o îndatorire cetățenească a fiecăruia dintre noi  de a participa la alegerea celor care ne conduc. Nu este  corect să stai în afară și doar să critici, trebuie să votezi pentru  a aveea un cuvânt de spus”, a punctat Maria Precup.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE