Márk Endre Dezső: ”Cetățeanul să fie cel care câștigă din tot ce înseamnă aspectul politic” Politic
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 209 Vizualizări

Márk Endre Dezső: ”Cetățeanul să fie cel care câștigă din tot ce înseamnă aspectul politic”

Printre reghinenii care și-au exercitat dreptul de vot  la primul tur al alegerilor prezidențiale  s-a numărat și Márk Endre Dezső, viceprimarul municipiului Reghin. Președintele UDMR Reghin și-a motivat votul prin dorința unui președinte care să asigure un climat politic în care principalul câștigător să fie cetățeanul.

„Am votat în primul rând pentru  respect, între cetățeni, respect de la politicieni către cetățeni  și vice versa. E  timpul să ajungem la un nivel în care să putem aștepta de la politicieni o mai mare implicare, mai multă corectitudine, iar cetățeanul să fie cel care câștigă din tot ce înseamnă aspectul politic. Aici mă refer la cei tineri, la copii în special. Ei sunt cei care trebuie să aibă câștig de cauză  din tot ce înseamnă lupta electorală. La fel și sănătatea,  trebuie să aibă de câștigat de pe urma politicului”, ne-a declarat Márk Endre Dezső.

Avem un guvern nou, urmează un președinte ales sau reales. Se vor așeza lucrurile ? „Eu cred că lucrurile se vor așeza încetul cu încetul, nicidecum de pe o zi pe alta. Momentan, chiar dacă există o schimbare la nivel guvernamental, guvernul proaspăt instalat este unul minoritar, de tranziție și  nu am prea mari așteptări de la el în ce privește schimbările peste noapte. Lumea așteaptă o schimbare, în special a mentalității în ce privește cheltuirea banului public, astfel ca cetățeanul să conteze  în tot acest context. E nevoie de timp pentru asta, dar dacă avem o traiectorie bună, la fel o guvernare bună, plus un președinte care dă o direcție bună, atunci eu zic că suntem pe drumul cel bun, iar schimbările în bine nu se vor lăsa așteptate”, a punctat viceprimarul municipiului Reghin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE