Home / Politic / Pilda părintelui Ioan Murar din Cașva, despre alegerile prezidențiale

Pilda părintelui Ioan Murar din Cașva, despre alegerile prezidențiale

Distribuie

La secțiile de votare din centrul comunei Gurghiu,  amenajate în incinta căminului cultural, numerele 406 și 407, au votat până la ora 10:30 un număr de 61 persoane din totalul de 847, la secția 406. La 407 am dat peste o doamnă președinte de secție care tot se lamenta la ideea de a face poze în secția de vot , fapt pentru care am renunțat să o mai întreb de numărul alegătorilor care au trecut pragul secției de vot. Câteva ore mai târziu, de data asta la Cașva, la Secția de votare nr. 409, am găsit mai multă bunăvoință. Astfel, am aflat că,  din totalul de 673 de alegători din satele Cașva și Păuloaia, până la ora 15:15 au votat  un număr de 199 persoane.

„Degeaba vrem binele, dacă răul tot noi îl facem”

Printre aceștia s-a numărat și părintele Ioan Murar, actualmente pensionar, fost preot la Solovăstru și Șerbeni, care  avut bunăvoința de a ne explica motivația domniei sale în ce privește  votul  pentru președintele țării. „Am votat pentru binele țării românești, să fie prosperitate, economic să ne meargă mai bine , oamenii să trăiască destul de frumușel în lumea aceasta , să aibă pensii, salarii decente , să aibă tot ce e nevoie unei familii  pentru  a trăi frumos și decent  în țara aceasta. Din păcate lupta asta pentru putere nu aduce absolut nimic bun. Bun aduce doar gândirea omului  care face ca țara noastră să fie o floare, o grădină vie  și prosperă pentru binele tuturor. Candidatul votat de mine sper că va aduce mult așteptatul bine. Sunt convins de acest lucru, cu acest gând am și venit azi la vot, restul știe doar Dumnezeul sfânt de Sus ce se va întâmpla pe mai departe. Nici nu încape în discuție ca lumea să nu se prezinte la vot, este un drept fundamental de care trebuie să ținem cont, în caz contrar, degeaba tot așteptăm noi fericirea  și bunăstarea. Din păcate lucrurile stagnează în țara nostră, nu e nici bine, nici rău, dar mai mult înclină lucrurile spre rău. Degeaba vrem binele, dacă răul tot noi îl facem, de cei care duc țara de râpă”,  a spus părintele Ioan Murar.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Semiremorcă încărcată cu lemn fără documente confiscată de Poliția Mureș

Distribuie Polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol au confiscat o semiremorcă în valoare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.