A fost derby, totuși Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 108 Vizualizări

A fost derby, totuși

În etapa a II-a returului Campionatului Național de handbal la junioare I s-a disputat întâlnirea dintre cele două echipe târgumureșene din seria E: CSM și CS Arena, lidera clasamentului și ultima clasată. Prima s-a impus clar, scor 43-27 (20-10), dar fetele de la Arena au dovedit că potențialul lor este mult peste locul ocupat în clasament. Duelul din tur nu s-a disputat, deoarece Arena nu s-a prezentat la joc, fiind penalizată pentru acest lucru. CSM a avut un start reușit, în ciuda oboselii majorității componentelor echipei, care au ajuns acasă în cursul nopții, după deplasarea de la Arad, unde au jucat derby-ul seriei D a Diviziei A. În ciuda evidentei diferențe valorice a celor două loturi, fetele de la Arena au dat o replică bună, în special în partea a doua a întâlnirii, când au reușit să reducă handicapul înregistrat la pauză.

În legătură cu acest duel merită specificate anumite aspecte.

În lotul CSM se află câteva dintre fostele componente ale actualei CS Arena, care în sezonul trecut activau tot sub culorile CSM, la echipa de junioare II, care a susținut finala campionatului. Echipa a urcat cu lotul rămas la categoria junioarelor I, pentru păstrarea omogenității, dar multe sunt încă junioare II. Acest lucru le-a adus penalizări suplimentare, deoarece federația impune unele reguli stricte referitoare la vârstă, cu un minim de jucătoare de la categoria la care activează.

În ceea ce privește echipa CSM, campioană națională la această categorie, de remarcat revenirea după mai multe luni de absență în urma unei intervenții chirurgicale a interului Andreea Târșoagă. Ea s-a mai aflat pe bancă în partidele precedente, dar a intrat doar pentru câteva aruncări de la 7 metri. În acest joc a intrat și pe parcurs, lucru care a făcut să revină combinațiile încheiate cu „aeriene”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE