Victorie doar pentru moral Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 76 Vizualizări

Victorie doar pentru moral

Echipa feminină de baschet BC Sirius-CS Mureșul Târgu Mureș a obținut după o serie de cinci înfrângeri în jocuri oficiale și prima victorie a sezonului. Mureșencele au câștigat partida din returul primei faze a Cupei României, 56-49 cu Agronomia București, dar au părăsit competiția, scorul jocului tur fiind 60-45 în favoarea bucureștencelor. A fost totuși o victorie importantă pentru moralul echipei care cedase cele patru întâlniri susținute în seria Vest a Ligii Naționale și cea amintită din Cupa României. Victorie așadar, deși doar pentru moral, dar una obținută cu mari eforturi, conturată abia spre final. Primul sfert a fost extrem de echilibrat, încheiat cu avantaj minim de partea gazdelor (18-16), care au evoluat din nou modest în al doile act, cedat cu 6-12. Cu cele 4 puncte de la pauza mare și 15 din jocul tur, oaspetele s-au văzut deja calificate în turul secund și au slăbit ritmul, mureșencele reușind să se impună în cele două sferturi ale reprizei secunde, 21-16 și 11-5. Principala marcatoare pentru echipa mureșeană a fost noua achiziție, americanca Mariah Cauhryn
Smelser, cu 13 puncte. Alte patru jucătoare au înscris fiecare câte 9 puncte, Brittney Dunbar (1×3), Alexandra Bobar, Andreea Feiseș (1×3) și Gál Emese (3×3), celelalte puncte ale gazdelor fiind înscrise de Cristina Badi, cu 5 și Diana Ignat 2. Mureșencele vor avea o săptămână de pauză în campionat, după care au șansa de a obține o primă victorie și în campionat.

În 24 noiembrie vor juca în deplasare, la CSU Rookies Oradea, formație pe care au învins-o clar înaintea startului în campionat, la Cupa Sirius.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE