Județul Mureș, promovat la Târgul de turism al României Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 210 Vizualizări

Județul Mureș, promovat la Târgul de turism al României

Asociația Visit Mures va participa la Târgul de Turism al României, ediția de toamnă, care va avea loc la Romexpo – București, în perioada 14 – 17 noiembrie, cu scopul de a promova atracțiile turistice din județul Mureș.
Potrivit reprezentanților Visit Mures ”standul va fi amenajat pe o suprafață de 50 de metri pătrați, unde vor fi prezenți și reprezentanții Centrelor naționale de informare și promovare turistică din Sovata, Sighișoara și Reghin, iar în acest an accentul se va pune pe prezența în stand a reprezentanților Parcului auto pentru sporturi cu motor – Transilvania Motor Ring, din Cerghid, județul Mureș”.

Vedeta standului

Safety Car-ul circuitului Transilvania Motor Ring, Jaguarul F Type sport de 300 CP și 2000 cc, an de fabricație 2017, mașină ce asigură serviciile de siguranță pe circuit, va atrage toate privirile la sandul de la Romexpo.
Transilvania Motor Ring este un obiectiv aflat în administrarea Consiliului Județean Mureș, care a fost inaugurat în urmă cu un an, în data de 10 noiembrie 2018, având ca obiectiv general creșterea contribuției turismului la dezvoltarea locală și regională prin diversificarea serviciilor turistice, respectiv crearea în județul Mureș a unui ”turism de nișă” – pentru amatorii de sporturi cu motor.
”În viitorul apropiat, Transilvania Motor Ring are în planul de dezvoltare și amenajarea unei piste de cross și short track enduro pe care să se poată desfășura competiții de gen, atât moto cât și auto”, precizează reprezentanții Visit Mures, prin intermediul unui comunicat de presă.
Prezența la stand a reprezentaților Transilvania Motor Ring are rolul de a conștientiza publicul larg, cât și cel de specialitate, despre existența acestui circuit în inima Transilvaniei și de a promova una din formele turismului de nișă posibil de practicat în județul Mureș.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE