FOTO: Semințele de dovleac Bodó Farm, nu doar în forma lor clasică Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 663 Vizualizări

FOTO: Semințele de dovleac Bodó Farm, nu doar în forma lor clasică

De mai bine de 10 ani, la ferma Bodó din localitatea Pănet se cultivă dovleci pe un teren de 9 hectare. Semințele acestora se transformă în produse exclusive precum făina din semințe de dovleac sau uleiul presat la rece.
La Târgul Producătorilor Locali Mureșeni din acest an am întâlnit-o pe Bodó Andreea, reprezentanta societății Bodó Farm din Pănet, care a venit cu produse din semințe fără coajă: făina din semințe de dovleac și beneficul ulei din semințe de dovleac.
”Făina din semințe de dovleac este recomandată în special persoanelor care sunt alergice la gluten, de asemenea, această făină se folosește la patiserii, în rantaș sau în amestec cu iaurt pentru că este foarte benefică și gustoasă. În ceea ce privește uleiul, acesta se folosește pentru paraziți, pentru prostată, probleme intestinale, reumatism, articulații, boli cardiace și foarte multe probleme. Se recomandă a se consuma uleiul câte o lingură pe zi, pe stomacul gol. Produsele din semințe de dovleac, dar și semințele în sine conțin foartă multă vitamina B și zinc”, a precizat, pentru cotidianul Zi de Zi, Bodó Andreea.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE