Mureș: Sancțiuni de aproape 70.000 de lei pentru delicte silvice Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 332 Vizualizări

Mureș: Sancțiuni de aproape 70.000 de lei pentru delicte silvice

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 69.000 de lei și au confiscat valoric și faptic 602 metri cubi de material lemnos, de peste 172.000 de lei, de la mai multe societăți comerciale cu obiect de prelucrare a lemnului.
Polițiștii mureșeni împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Brașov au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură penală și contravențională prevăzute de legislația în vigoare din domeniul silvic.
”În cadrul acțiunii au fost aplicate un număr de 11 sancțiuni contravenționale conform Legii 171/2010, în valoare de 69.000 de lei, fiind confiscată valorică și faptic cantitatea totală de 602,90 metri cubi de material lemnos, în valoare totală de 172.303 de lei. De asemenea, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni la regimul silvic şi a altor infracţiuni conexe”, se menționează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE