Home / Sport / O victorie logică înaintea încheierii primei părți

O victorie logică înaintea încheierii primei părți

Distribuie

În etapa a IX-a din seria D a Diviziei A la handbal feminin (eșalonul secund), conform așteptărilor, CSM Târgu Mureș s-a impus fără probleme în fața ultimei clasate, Marta Baia Mare, scor 37-26 (18-12). Așa cum se petrece aproape în fiecare joc în care balanța este evident superioară valoric uneia dintre echipe, jocul a fost relativ echilibrat în primele minute. Această perioadă de echilibru a durat de această dată un sfert de oră. Echipa antrenorilor Mihaela Evi și Daniel Pop a pierdut puțin din tempo în acest szon, cedând două jocuri în deplasare, la CSU Oradea în prima etapă a returului 1 și la Arad, cu Crișul Chișineu Criș, liderul cu care a remizat în jocul disputat pe terenul târgumureșencelor. Echipa nu s-a întrebuințat de această dată mai mult decât a fost nevoie, reușind desprinderea spre finalul primei reprize, după care a conservat rezultatul, mărindu-și treptat avantajul. Tot fără a forța, după jocul de debut din urmă cu câteva zile în campionatul junioarelor I, a revenit și în prima partidă din Divizia A internaționala de tineret Andreea Târșoagă, care a înscris și în acest joc 4 goluri din acțiune.

 

Ultimele deplasări în 2019, inclusiv la junioare

CSM se apropie la 3 puncte de rivala din Arad, care urma să joace la Oradea, în confrunatrea celor două învingătoare ale mureșencelor în acest sezon. O victorie a bihorencelor ar echilibra situația în lupta pentru cele două locuri care vor participa la barajul pentru promovare, deoarece orădencele ar fi și ele „în cărți”, la 4 puncte de primul loc și la unul singur de mureșence. Acestea mai au de susținut în acest an doar jocul din deplasare, la Timișoara, cu CSU Vest. Acesta va avea loc sâmbătă, 16 noiembrie, iar campionatul se va relua în 18 ianuarie, cu prima etapă turul 2. Pentru majoritatea componentelor echipei mureșene este totuși un efort suplimentar, deoarece cu două zile înainte, joi, 14 noiembrie, echipa de junioare susține și ea ultima partidă din an, tot în deplasare, la singura echipă fără nicio victorie în seria E, CSȘ Zalău.

În jocul cu maramureșencele în poartă s-au aflat Ioana Ugran și Hodor Zsuzsanna, iar golurile au fost înscrise de următoarele: Monica Bărăbaș 9, Carina Ghemeș 5, Andreea Târșoagă, Sarah Darie, Ioana Moldovan și Maria Ola câte 4, Carla Lăcătuș 3, Flavia Munteanu 2, Ioana Radu și Tania Coșarcă 1. Au mai jucat Ioana Sângeorzan și Roxana Guță.

Cele mai bune marcatoare pentru echipa din Baia Mare au fost Ciurte și Demian, cu câte 8 goluri.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.