Home / Slider / UPDATE: Polițiști răniți în urma unei urmăriri auto!

UPDATE: Polițiști răniți în urma unei urmăriri auto!

Distribuie

Trei persoane, între care şi doi poliţişti care urmăreau o maşină al cărei şofer depăşise viteza legală, au fost rănite, vineri seara, pe DN 15 E 578, în zona localităţii Vălenii de Mureș, într-un accident rutier.

„Astăzi, în jurul orei 19,30, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier, pe DN 15 E 578, cu implicarea unei autospeciale de poliţie. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, pe DN 15 E578, la km 120+650 m, în localitatea Vălenii de Mureş, se pare că un echipaj rutier, format din doi poliţişti, aflat în serviciu de supraveghere şi control al traficului rutier, deplasându-se pe direcţia Reghin-Topliţa, cu autospeciala din dotare, a depistat un autoturism al cărui conducător auto ar fi depăşit regimul legal de viteză. În vederea opririi acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, ar fi efectuat o manevră de întoarcere, moment în care autospeciala a fost acroşată de un autoturism, care circula din sensul opus. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi poliţişti, precum şi a conducătorului autoturismului în cauză, care au fost transportaţi la unitatea spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mureş.

Potrivit comunicatului IPJ Mureş, poliţiştii efectuează cercetarea locului faptei, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a anunţat că în urma accidentului rutier au rezultat trei victime, una de cod roşu, una de cod galben şi una de cod verde.

(www.agerpres.ro)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.