Home / Invatamant / Bani în plus pentru învățământ, la Luduș

Bani în plus pentru învățământ, la Luduș

În raportul de specialitate întocmit de Maria Suciu, șef birou „Buget, Finanțe, Contabilitate, Resurse Umane” din cadrul Primăriei orașului Luduș, pentru rectificarea bugetului local este prevăzută suma de 3.321.000 de lei care a fost repartizată orașului Luduș din sumele defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale potrivit prevederilor articolului 1 din Hotărârea Guvernului nr. 752/2019.
Văzând necesitățile unităților de învățământ din oraș, Executivul Primăriei a propus și Legislativul a aprobat suma de 470.000 lei pentru: Școala Gimnazială nr. 1, suma de 180.000 de lei este necesară amenajării aleilor pietonale și a parcărilor de la corpurile de clădire nr. 1, 2 și 3. La Grădinița „Căsuța Fermecată” se amenajează căile de acces și aleile pietonale la trei corpuri de clădire.

Suma necesară, 200.000 de lei, pentru Liceul Tehnologic nr. 1 se alocă suma de 90.000 de lei pentru amenajarea terenului de sport din curtea liceului cu un covor asfaltic și trotuar din dale vibropresate amenajat în parcul situat în spatele clădirii principale.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ULTIMA ORĂ! Cadre medicale din Mureș depistate cu COVID-19!

De la începutul pandemiei de coronavirus şi până luni, 6 iulie, un număr de 113 …