FOTO: Local Farmers’ Market, ediția de noiembrie Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 315 Vizualizări

FOTO: Local Farmers’ Market, ediția de noiembrie

Asociația Petry a organizat vineri, 15 noiembrie, o nouă ediție a evenimentului devenit deja tradiție în Târgu-Mureș, și anume Local Farmer’s Market. Între orele 8.00 și 19.00, producătorii locali și-au expus produsele, oferind vizitatorilor posibilitatea de a le achiziționa. Evenimentul a avut loc, ca și în edițiile anterioare, în curtea Muzeului și Atelierului de Prezentare Petry, dar și pe străduța din fața acestuia.

Au fost puse spre vânzare o gamă largă de produse, de la bijuterii handmade, jucării, decorațiuni, poșete și alte accesorii, până la produse de carmangerie, lactate și brânzeturi, miere, pâine și produse de brutărie, ciocolată de casă, gemuri, siropuri, vinuri, țuică, legume, ciuperci, fructe, sucuri naturale, și altele.

Vremea a fost favorabilă, iar persoanele interesate de produse locale și tradiționale au fost prezente în număr relativ mare. Scopul acestui eveniment este facilitarea și stimularea vânzării și cumpărării de produse locale, sănătoase, care nu pot fi găsite în mod regulat nici la piețe, și nici în supermarketuri.

Târgul Local Farmers’ Market este organizat regulat, în a treia vineri a fiecărei luni, de mai bine de trei ani.

Alex Ionuț ORBAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE