Home / Administratie / Lucrări edilitare la Sighișoara

Lucrări edilitare la Sighișoara

Distribuie

Compania Ecoserv Sig SRL a finalizat lucrările de refacere a stratului de uzură pe strada Ecaterina Varga și strada Târnavei, în zona Pieței Agroalimentare din municipiul Sighișoara.

De asemenea, Ecoserv Sig a mai executat, în această perioadă, lucrări de reparații pe strada Plopilor ce au constat în schimbarea bordurilor, repararea trotuarelor și a stratului de uzură din carosabil cu mixtură asfaltică, pe o lungime de 190 de metri, reparații cu mixtură asfaltică a căii de acces din strada Mihai Eminescu spre grădiniță, lucrări de reprofilare pe drumurile împietruite cu autogrederul  în cartierele Hetiur, Rora, străzile Cătunul Viilor și Aurel Vlaicu.

Pe site-ul municipiului Sighișoara se menționează faptul că ”în prezent, Ecoserv Sig execută lucrări de reparare gropi prin plombări cu mixtură asfaltică în Cartierul Târnava II și lucrări de desființare a semnalizărilor existente la trecerile de pietoni  de pe străzile Zaharia Boiu, Consiliul Europei și Mihai Viteazu, în locațiile în care  vor  fi  amplasate semafoare noi”.

Andreea GONDOR


De asemenea, verificati

Plachetă de Onoare pentru Cezar Ciprian Deaconescu

Distribuie Fostul șef al Poliției Municipiului Târgu Mureș, col. (r) Cezar Ciprian Deaconescu, în prezent …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.