Victorie prețioasă pentru handbalistele Arena Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 550 Vizualizări

Victorie prețioasă pentru handbalistele Arena

În etapa a VIII-a a Campionatului Național de handbal junioare I, ultima disputată în acest an, CS Arena Târgu Mureș a obținut a doua victorie în Seria E. Mureșencele au învins pe teren propriu cu 24-21 (13-12) formația băimăreană CSȘ 2. După evoluțiile celor două echipe în această ediție maramureșencele păreau favorite în acest joc, dar echipa antrenoarei Liana Costea a fost cea mai motivată. În primele minute scorul a fost deosebit de strâns, cu avantaj alternativ de partea celor două echipe. Arena a reușit pentru prima dată să se desprindă la două goluri la jumătatea reprizei, reușind apoi să aibă chiar 9-6 pe tabelă, scor la care au avut și un șut în bară. O serie de patru goluri ale oaspetelor a întors din nou rezultatul, dar mureșencele au reușit și ele o serie care le-a readus în avantaj.

Start hotărâtor la reluare

Intrate la pauză cu avantaj minim, startul cu trei goluri consecutive de la reluare s-a dovedit decisiv. Deși la 16-12 s-au mai ratat câteva oportunități de desprindere, cu o pasă greșită pe contraatac, apoi un nou șut în bară, urmate de primirea primului gol în partea a doua, avantajul de trei goluri s-a înregistrat și la finalul partidei. CS Arena pasează în urma acestui succes ultimul loc formației CSȘ Zalău, cealaltă învinsă, iar victoria este una importantă pentru moralul echipei, una care dovedește că are potențial. Au un singur punct deoarece au suferit penalizări de 3 puncte, sălăjencele nereușind să obțină vreun punct.

Pe primul loc în clasament se află a doua formație târgumureșeană, CSM, cu 6 victorii și un rezultat de egalitate (în serie sunt 5 echipe). Ele au disputat jocul din această etapă în devans, învingând cu 33-15 în deplasarea de la Zalău. Campionatul se va relua în 19 ianuarie, cu ultimele două etape ale fazei grupelor, cele două mureșene având de disputat doar câte o partidă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE