Home / Cultură / Concurs de poezie religioasă

Concurs de poezie religioasă

Liceul Tehnologic ”Gheorghe Șincai” Târgu-Mureș organizează ediția a XIV-a a Concursului județean de interpretare artistică a poeziei religioase ”Vasile Voiculescu”, cu scopul de a afirma și stimula potențialul artistic în abordarea dimensiunii spirituale ale elevilor din învățământul liceal.

Potrivit informațiile furnizate de către conducerea Liceului Tehnologic ”Gheorghe Șincai” Târgu-Mureș ”obiectivele proiectului sunt dezvoltarea potențialului artistico-creativ al elevilor și dezvoltarea capacității de a comunica prin intermediul artelor”. Așadar, grupul țintă sunt elevii din învățământ liceal, clasele XI-XII și cadrele didactice. La concurs se pot propune 1-2 concurenți sau un grup de elevi pentru interpretarea artistică a unei poezii sau a unui colaj liric.

În cadrul concursului se vor acorda câte un premiu I, II, III, 4 mențiuni, Premiul Special ”Vasile Voiculescu” și diplome de participare pentru elevi, iar profesorii vor primi adeverințe.

Andreea GONDOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Teatrul cu public revine cu o nouă locație

După ce în luna martie, datorită situaţiei epidemiologice, Teatrul Naţional Târgu-Mureş a trebuit să îşi …