Home / Sport / Una rece, alta caldă la baschet

Una rece, alta caldă la baschet

Distribuie

La sfârșitul săptămânii, echipa de baschet masculin CSM Târgu Mureș a susținut două partide în deplasare, disputate în mai puțin de 24 de ore. Cu jocurile din etapele 6 și 7 programate la Voluntari și București, mureșenii au inversat ordinea acestora, jucând în două zile, evitând astfel o nouă deplasare lungă. Primul joc a avut loc în sala Rapid, cu formația care poartă același nume. Gazdele s-au impus cu 61-50, câștigând toate cele patru sferturi, deși la diferențe mici: 13-11, 14-11, 17-12, 17-16. CSM a avut un start reușit, după care se întrevedea o posibilă victorie. Au condus însă doar până spre finalul primului sfert, după care rapidiștii au pus stăpânire pe joc și nu au mai cedat inițiativa. Bölöni Tamás a „deschis scorul” cu o reușită de 3, după care coșurile lui Tar Krisztián au dus scorul la 7-1. Mureșenii au mai condus cu 9-4 la intrarea în a doua jumătate a sfertului, dar atâta a fost. De la 10-9 pentru bucureșteni CSM a mai înscris un coș până la prima pauză, a mai egalat la 13 la reluare, după care Rapid s-a desprins și a menținut distanța până la final.

Alt adversar, altă evoluție

Partida din a doua zi, cea cu CSO 2 Voluntari a fost una cu mari fluctuații. Mureșenii s-au impus de această dată cu 82-51. Victoria s-a datorat evoluțiilor din sferturile 2 și 3, câștigate categoric, cu 28-10 și 24-6, după ce au cedat primul act la limită, 18-19. Cu un avantaj care îi scutea de orice emoții, 70-35 la ultima pauză, mureșenii și-au permis o relaxare, cedând cu 12-16 ultimul sfert. Cel mai bun marcator al echipei a fost și de această dată Bölöni Tamás, care a înscris 35 de puncte, cu 5 recuperări și 9 pase decisive.

A fost doar al doilea succes al echipei mureșene, un succes care îi menține tot în subsolul clasamentului seriei de 10 echipe.

 

De asemenea, verificati

CSM Târgu Mureş continuă promovarea sportului în școli

Distribuie CSM Târgu Mureș continuă să încurajeze practicarea sportului în rândul tinerilor, aducând bucuria baschetului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.