Share

Home / Invatamant / Aniversare pentru Casa de Cultură a Studenţilor din Târgu-Mureş

Aniversare pentru Casa de Cultură a Studenţilor din Târgu-Mureş

Casa de Cultură a Studenţilor din Târgu-Mureş aniversează în luna noiembrie 2019 nu mai puțin de 50 de ani de existență, ani în care a contribuit la viața culturală a orașului cu nenumărate acțiuni culturale, artistice și sportive.

Gala Aniversară va avea loc vineri, 22 noiembrie de la orele 18.00 la Sala de Spectacole ”Mihai Eminescu” iar intrarea va fi liberă. Potrivit informațiilor transmise de organizatori ”evenimentul va reuni toate generațiile care au făcut parte din „familia” CCS Târgu-Mureș: directori, referenți, consilieri, profesori și alți angajați, trupe de dans, trupe de umor, organizații studențești, voluntari și toți cei care au fost alături Casei de Cultură a Studenților din Târgu-Mureș de-a lungul timpului”. Toți invitații se vor bucura de o primire călduroasă și vor fi omagiați în cadrul spectacolului aniversar.

Casa de Cultură a Studenţilor Târgu-Mureş a fost înfiinţată în anul 1969, cu scopul de a organiza şi desfăşura acţiuni cultural-artistice, distractive, educative, turistice interne şi internaţionale, sportive, de agrement precum şi alte servicii destinate și dedicate cu precădere studenţilor.

Andreea GONDOR

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST Târgu-Mureș, centru regional pentru examenul DELF

Începând cu luna februarie a anului 2020, Facultatea de Ştiinţe şi Litere „Petru Maior” din …

Share
Share