Invitați speciali la seara dedicată problemelor din cuplu Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 147 Vizualizări

Invitați speciali la seara dedicată problemelor din cuplu

Centrul de Psihoterapie Pozitivă ”Positum4Mureș”, organizează o conferință dedicată relațiilor de cuplu, la Hotel Privo din Târgu-Mureș, miercuri 20 noiembrie de la ora 18.00 la 21.00.
Mai devreme sau mai târziu, oricine este într-o relație ajunge într-un impas. Când simți că celalat nu te mai aude, că nu mai are timp pentru tine și nu știi prin ce metode să îi mai atragi atenția, Centrul Positiv4Mureș găsește soluția perfectă.
Echipa Positum4Mureș pregătește participanților o seară de informare în care se așează lupa pe problemele care apar în cuplu. La această seară importantă vor participa Oana Raluca Cuesdeanu – Trainer și Psihoterapeut, Cosmin Dumitrache – Medic Specialist Psihiatru, Dragoș Marian – Coach și Daniela Derczeni – Consultant în Psihoterapie, iar împreună vor ajuta cuplurile să înteleagă și să își rezolve problemele cu care se confruntă.
Organizatorii evenimentului precizează că ”evenimentul va fi colorat cu un deliciu ritmat susținut de Monica și Dudu Mândru, două voci care vor cânta la unison, două voci prin care orice vers va vibra a viață respectiv cu o provocare la mișcare, venită din partea lui Dani Pavel – Functional Fitness Coach, un om cu ambiții nestăvilite, pasionat de tot ceea ce face și care ne îndeamnă să “facem astăzi ce alții nu fac, ca să trăim mâine cum alții nu pot”.
Mureșenii care se simt ”singuri în doi” sunt invitați la o seară dedicată cuplului, atât singur cât și în compania celuilalt, prețurile fiind de 60 de lei, respectiv 90 iar înscrierile se pot face pe site-ul https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSedMcbmByC6vYPgAnzVjP32S15pxMLtAo19q3HciNvbAQU_wg/viewform.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE