Home / Administratie / Strada nouă la Luduș

Strada nouă la Luduș

Distribuie

În luna ianuarie 2019, Consiliul local Luduș a acceptat donația terenurilor din intravilanul orașului, în suprafață de 2659 mp. Donația a fost făcută de cetățenii Elena Man și Lucian Păsăroiu. În referatul de aprobare la Proiectul de hotărâre privind alipirea imobilelor aparținând orașului Luduș, primarul Cristian Moldovan precizează că „După efectuarea înscrierilor în evidențele de publicitate imobiliară, autoritatea locală a demarat procedura de alipire a imobilelor, acestea formând un nou imobil – Strada Panseluțelor”.

În raportul de specialitate la proiectul amintit, Anca Năsăudean de la Serviciul „Investiții, Achiziții, Domeniul Public” (IADP) din cadrul Primăriei orașului Luduș spune că „Se impune trecerea imobilului rezultat în urma alipirii, cu numărul cadastral 57946, din domeniul privat al orașului Luduș în domeniul public al orașului, cu destinația de drum, urmând a fi inventariat în domeniul public al orașului”.

În conformitate cu Hotărârea Consiliului local Luduș nr. 138 din 26 mai 2009, corpul de proprietate nou va purta numele de „Strada Panseluțelor”.

Ioan A. BORGOVAN

 

De asemenea, verificati

Bilanțul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș în primele trei luni din 2024

Distribuie Peste 2.400 de misiuni îndeplinite, 18 infracțiuni, 374 de contravenţii constatate, sunt rezultatele misiunilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.