Un nou succes pentru echipa ”RoboPapiu” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 182 Vizualizări

Un nou succes pentru echipa ”RoboPapiu”

Echipa ”RoboPapiu RO047 FTC” coordonată de prof. Sanda Bogdan, de la Colegiul Național ”Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu-Mureș, a participat în perioada 15 – 17 noiembrie la primul demo oficial al competiției BRD First Tech Challenge România, organizat de Asociația ”Nație Prin Educație”.

Acest Demo a fost organizat de echipa Quantum Robotics de la Liceul Teoretic Internațional de Informatica București. În total, la respectiva competiție demonstrativă au participat 32 de echipe din toată țara.

”Fiind la prima testare a robotului, lucrurile au funcționat așa cum ne așteptam: o autonomie aproape perfectă și un teleop satisfăcător. După seria de meciuri ne-am clasat pe poziția a 3-a, la egalitate de puncte cu cei de pe locurile 1 și 2, astfel având posibilitatea de a ne alege echipele care fac parte din alianțele din semifinale”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, prof. Sanda Bogdan.

 

Din nefericire, echipa RoboPapiu RO047 a pierdut semifinala la un punct diferență în favoarea echipei organizatoare.

”Per total suntem foarte mulțumiți de ceea ce am realizat până în prezent și ne-am trasat deja strategia de îmbunătățire a sistemelor până la următorul demo de peste trei săptămâni”, a explicat prof. Sanda Bogdan.

Demo-ul a reprezentat o simulare a concursului oficial și a avut ca scop pregătirea echipelor înscrise la faza națională atât din punct de vedere al testării tehnice a roboților, cât și pregătirea celor care vor ”conduce” concursul propriu zis.

Andreea GONDOR

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE