Ziua Mondială a Diabetului dezbătută la Penitenciarul Târgu-Mureș Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 123 Vizualizări

Ziua Mondială a Diabetului dezbătută la Penitenciarul Târgu-Mureș

La sediul Penitenciarului Târgu-Mureș, a avut loc vineri, 22 noiembrie, o activitate de informare cu privire la Ziua Mondială a Diabetului.

În fiecare an, în data de 14 noiembrie este marcată Ziua Mondială a Diabetului, iar campania globală își propune să crească gradul de conștientizare și informare cu privire la impactul diabetului asupra sănătății dar și despre rolul individual în gestionarea, îngrijirea, prevenirea bolii și educația în diabet.

Potrivit informațiilor transmise de către conducerea Penitenciarului Târgu-Mureș, ”la activitate au participat reprezentanți din partea Direcției de Sănătate Publică Mureș, care au informat deținuții despre faptul că prin adoptarea unui stil de viață sănătos, 70% din cazurile de diabet pot fi prevenite sau întârziate”.

În aceeași sursă se menționează și faptul că ”educaţia persoanelor private de libertate reprezintă o prioritate pentru Administraţia Naţională a Penitenciarelor, prin aceasta realizându-se pregătirea acestora pentru revenirea în societate şi creşterea şanselor de reintegrare în societate”.

Andreea GONDOR

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE