Târgumureșeancă salvată de la sinucidere! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5472 Vizualizări

Târgumureșeancă salvată de la sinucidere!

O femeie în vârstă de 82 de ani din municipiul Târgu-Mureş a fost găsită, marţi, de două ori pe calea ferată, prima dată de către poliţişti, a doua oară de către mecanicul unei locomotive, după ce un apel la 112 a anunţat că aceasta intenţionează să se sinucidă.
”Astăzi, în jurul orei 10.00, Poliţia municipiului Târgu-Mureş a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie ar încerca să se sinucidă în zona trecerii la nivel cu calea ferată de pe strada Secuilor Martiri din Târgu-Mureş. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Mureş, care a identificat persoana în cauză ca fiind o femeie de 82 de ani, din Târgu-Mureş, ce a menţionat că doar se plimba prin zonă şi nu intenţiona să se sinucidă. După ce femeia a fost examinată de un echipaj medical prezent la faţa locului, aceasta a plecat (…) În jurul orei 11,50, Poliţia municipiului Târgu-Mureş a fost sesizată prin Apel 112 de către un mecanic de locomotivă cu privire la faptul că o femeie se află pe calea ferată în zona trecerii la nivel cu calea ferată de pe strada Lăcrămioarei din Târgu-Mureş, astfel că a oprit trenul şi a îndepărtat-o de pe şine. La faţa locului s-a deplasat echipajul din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Mureş care au identificat femeia ca fiind aceeaşi pentru care se mai apelase numărul unic de urgenţă, în jurul orei 10.00”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.
Potrivit IPJ Mureş, după prima căutare a femeii, la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Transporturi Mureş care a rămas în zonă şi a efectuat verificări de-a lungul căii ferate pentru a preîntâmpina incidente.
A doua oară, femeia a fost preluată de un echipaj medical.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE