Activități atractive dedicate Marii Uniri Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 543 Vizualizări

Activități atractive dedicate Marii Uniri

Consiliul Județean Mureș, în parteneriat cu Asociația Culturală ”Grai Ardelean” organizează, cu prilejul Zilei Naționale a României, o serie de evenimente dedicate celebrării Marii Uniri.

Astfel, duminică, 1 decembrie, începând cu ora 12.30 va avea loc, în sala Mare a Palatului Culturii, concertul de folclor denumit ”Uniți sub Tricolor” care reunește voci îndrăgite ale muzicii populare românești precum: Laura Lavric, Nicoleta Voica, Ciprian și Mihaela Istrate (foto), Radu Ciodaș, Ioan Cristian Țăran, Ina Todoran, Ovidiu Furnea dar și soliștii și dansatorii Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul”.

În aceeași zi, începând cu ora 15.00, în Sala Mică a Palatului Culturii, se va desfășura evenimentul denumit ”Old School, New School” care este o platformă de dialog inițiată de Consiliul Județean Mureș în parteneriat cu Asociația Culturală ”Grai Ardelean”.

Potrivit informațiilor transmise de către biroul de presă al Consiliului Județean Mureș, ”scopul evenimentului este începerea unei conversații active în rândul târgumureșenilor de toate vârstele, interesați de viitorul școlii ca sursă de valori și catalizator al unor proiecte de valoare în procesul de dezvoltare continuă a României”.

Special pentru cei mici

De la ora 17.30 vor avea loc programe educaționale interactive pentru copii desfășurate sub denumirea ”1 Decembrie pe înțelesul copiilor  în foaierul Palatului Culturii și în Sala Mare de concerte fiind moderate de Iulia Maier și susținute de Biblioteca Județeană Mureș, Teatrul pentru Copii și Tineret ”Ariel” și Muzeul Județean Mureș.

Andreea GONDOR

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE