Home / Consiliul Judetean Mures / Noi investiții la Spitalul din Târnăveni

Noi investiții la Spitalul din Târnăveni

Consilierii județeni au aprobat joi, 28 noiembrie, într-o ședință ordinară de lucru, documentaţia tehnico-economică și indicatorii tehnico-economici ai investiției „Reabilitare și modernizare subsol Pavilion central” din incinta Spitalului Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni, la valoarea totală a investiției de 2.430.259,73 de lei, cu TVA de 19% inclus.

”În prezent, jumătate din spațiul de la subsolul Pavilionului central este neutilizat din cauza problemelor de infiltrații și inundații, hidroizolația este deteriorată, fapt ce produce infiltrații, care, la rândul lor conduc la un grad avansat de degradare a întregii clădiri și la micșorarea stabilității fundației clădirii, crescând riscul de prăbușire. La fiecare ploaie, apa se infiltrează în pereții clădirii și inundă subsolul Pavilionului Central. Prezența continuă a umidității ridicate la nivelul subsolului duce la dezvoltarea de mucegaiuri, ciuperci, precum și multe insecte, în special țânțari. Aceste organisme pot pune în pericol sănătatea oamenilor prin transmiterea de boli, prin înțepături, sau dezvoltarea unor infecții respiratorii”, se precizează în Raportul de specialitate aferent proiectului de hotărâre.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cazuri noi de COVID-19 în Mureș

Până vineri, 3 iulie, în județul Mureș au fost confirmate 748 de cazuri (cu 3 …