Proiect aprobat: lift la Spitalul de Boli Infecțioase I! Consiliul Judetean Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 262 Vizualizări

Proiect aprobat: lift la Spitalul de Boli Infecțioase I!

Aleșii județeni au aprobat joi, 28 noiembrie, cu ocazia unei ședințe ordinare de lucru, realizarea de către Spitalul Clinic Județean Mureș a lucrărilor de construcție pentru realizarea investiției “Lift Boli Infecțioase I” – faza DTAC (Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire), în incinta imobilului situat în Târgu-Mureș, strada Gheorghe Doja nr. 89, care face parte din domeniul public al Județului Mureș, aflat în administrarea Spitalul Clinic Județean Mureș.

În prezent, în clădirea Spitalului de Boli Infecțioase I nu există un lift, legătura între etaje către saloanele şi saloanele de consultație și tratament din incinta Clinicii de Boli Infecțioase I făcându-se numai pe scările existente.

”Transportul pacienților cu targa pe scări fiind dificilă și periculoasă, s-a impus necesitatea unui ascensor. Spitalul a demarat procedurile necesare pentru realizarea lucrărilor menționate în certificatul de urbanism, sens în care a încheiat un contract cu SC High Standards SRL”, se precizează în Raportul de specialitate aferent proiectului de hotărâre.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE