Home / Consiliul Judetean Mures / Proiect aprobat: lift la Spitalul de Boli Infecțioase I!

Proiect aprobat: lift la Spitalul de Boli Infecțioase I!

Aleșii județeni au aprobat joi, 28 noiembrie, cu ocazia unei ședințe ordinare de lucru, realizarea de către Spitalul Clinic Județean Mureș a lucrărilor de construcție pentru realizarea investiției “Lift Boli Infecțioase I” – faza DTAC (Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire), în incinta imobilului situat în Târgu-Mureș, strada Gheorghe Doja nr. 89, care face parte din domeniul public al Județului Mureș, aflat în administrarea Spitalul Clinic Județean Mureș.

În prezent, în clădirea Spitalului de Boli Infecțioase I nu există un lift, legătura între etaje către saloanele şi saloanele de consultație și tratament din incinta Clinicii de Boli Infecțioase I făcându-se numai pe scările existente.

”Transportul pacienților cu targa pe scări fiind dificilă și periculoasă, s-a impus necesitatea unui ascensor. Spitalul a demarat procedurile necesare pentru realizarea lucrărilor menționate în certificatul de urbanism, sens în care a încheiat un contract cu SC High Standards SRL”, se precizează în Raportul de specialitate aferent proiectului de hotărâre.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț privind deschiderea consultării publice

Astăzi, 3 iulie 2020, Consiliul Județean Mureș anunță deschiderea procesului de dezbatere publică privind următorul …