Succes garantat în business cu Aliz Kosza Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 288 Vizualizări

Succes garantat în business cu Aliz Kosza

L.E.E. (Leading. Education. Evolution), a organizat marți, 26 noiembrie, la Hotel ”Privo” din Târgu-Mureș, o conferință de marketing strategic cu unul dintre cei mai respectați oameni în businessul strategic românesc, Aliz Kosza.

Pentru a ne explica necesitatea unui astfel de eveniment în Târgu-Mureș, am intrat în contact cu fondatoarea companiei de educație pentru adulți, L.E.E. România, Loredana Egri.

”Acest eveniment este necesar pentru că ne confruntăm cu o lipsă acută a culturii de business sănătoase în orașul nostru, fapt pentru care pierdem resursa umană valoroasă în favoarea orașelor din regiune și nu numai”, a precizat fondatoarea L.E.E. România.

De la această conferință importantă nu putea lipsi Aliz Kosza, care are 40 de ani de carieră, din care 32 în business, 25 de CEO și 7 de mentorat în antreprenoriatele românești, toate acestea în 18 industrii diferite.

”Eu, personal, în acest moment, nu pot să numesc un alt mentor de business în România cu experiența lui Aliz Kosza”, a explicat Loredana Egri.

Importanță deosebită

Loredana Egri a precizat și de ce este importantă organizarea unor astfel de conferințe pentru lumea businessului.

”Este foarte important ca oamenii din business să interacționeze cu profesioniștii practicanți, să înțeleagă – până nu este prea târziu- necesitatea remodelării și reinventării periodice a afacerii. Cu atât mai mult cu cât majoritatea antreprenoriatelor din România au crescut și s-au dezvoltat oportunistic și nu pe baze solide, strategice. Aliz ne învață pe toți principii de business sănătoase prezentând zeci de studii de caz recente din antreprenoriate locale. Pe parcursul conferinței au fost prezentate și exemple de succes de mentorat în business din regiunea noastră iar participanții s-au regăsit în unanimitate în cele prezentate, adresând în secțiunea interactivă întrebări legate de provocările lor”, a afirmat Loredana Egri.

Participanții au avut ocazia să dobândească, de-a lungul timpului, în cadrul diferitelor evenimente, numeroase cunoștințe care vor putea fi perfect integrate în businessul lor. Aliz Kosza le-a deschis perspectiva gândirii strategice integrate pe business, necesitate respectării etapelor obligatorii în scalarea afacerii, ilustrând cu instrumente de lucru specifice care pot fi ușor adaptate pe ADN-ul fiecărui business.

Andreea GONDOR

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE