Home / Business / EXCLUSIV! Informații noi despre proiectul celei mai înalte clădire de locuințe din Târgu-Mureș!

EXCLUSIV! Informații noi despre proiectul celei mai înalte clădire de locuințe din Târgu-Mureș!

Distribuie

Reprezentanții SC Atametaly SRL, dezvoltatorul imobiliar care intenționează să construiască o clădire de locuințe de 16 etaje în Piața Gării din Târgu-Mureș a remis un comunicat de presă pe tema investiției, document pe care îl redăm în rândurile de mai jos.

Cea mai înaltă clădire de locuințe din Târgu-Mureș

Având 16 etaje, clădirea va reprezenta un simbol al orașului, fiind cea mai înaltă clădire de locuințe. Totodată, va servi ca semnal de intrare în oraș.

Dezvoltarea pieței imobiliare din zonă

Realizarea acestei investiții importante va avea un aport esențial în dezvoltarea și creșterea pieței imobiliare din această zonă. În acest fel, valoarea imobilialelor din zonă va crește, iar Piața Gării va deveni treptat o zonă de interes major.

”Înverzirea” zonei

Se va recurge la soluții de înverzire a fațadelor și a teraselor, precum și la dispunerea jardinierelor cu arbuști pe trotuarele de pe străzile mineralizate, la intrarea în construcțiile publice și comerciale.

Parcarea aflată integral în subsol

Construim prima clădire de locuințe cu locuri de parcare aflate integral în subsol, fără a ocupa suprafața la sol. Încurajăm transportul ecologic, așadar spațiul va fi dotat cu facilități eco și moderne precum stații de încărcare pentru mașini electrice și stații de biciclete.

Modernizarea zonei Pieței Gării

Obiectivul nostru este transformarea zonei Pieței Gării din zona actuală de depozitare a gunoaielor într-o zonă curată și modernă. Odată cu realizarea clădirii, se va reabilita, reorganiza și moderniza zona, iar prin colaborarea cu autoritățile se va mări atractivitatea zonei, devenind astfel un centru de interes social.

Crearea unor spații verzi amenajate

Alocăm peste 60% din teren pentru amenajarea unor spații verzi și a unor zone de promenadă cu acces public. Avem în vedere crearea unor platforme înierbate, zone de promenadă, terase și zone cu locuri de joacă pentru copii atât la nivelul solului, cât și la nivelele superioare ale clădirii.

Popularizarea zonei

Zona Pieței Gării are aflux de populație, dat de magazinele de mari dimensiuni aflate limitrof. Se va oferi o alternativă pentru zona comercială, prin organizarea de piețe BIO, evenimente culturale și sociale pe o suprafață care aparține domeniului public – Piața Gării.”

(Redacția)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Haide să plantezi copaci împreună cu Asociația Mureș Runners! „Noi trebuie să dăm tonul schimbării”

Distribuie „Comunitatea crește atunci când fiecare dintre noi acționăm!” este deviza de la care pleacă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.