Samsung Smart TV, alegerea perfectă pentru timpul tău liber Altele
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 852 Vizualizări

Samsung Smart TV, alegerea perfectă pentru timpul tău liber

Când petrecem cea mai mare parte din timpul nostru liber în living, televizorul devine o parte esențială din viața noastră. Divertismentul de care avem nevoie pentru a ne umple timpul pe care nu-l muncim sau dormim trece, în continuare, în mare măsură, prin televizor. Mai ales după apariția televizoarelor de tip Smart TV și a aplicațiilor pentru vizionarea serialelor și filmelor. Astfel, petrecerea timpului în fața televizorului rămâne una din activitățile preferate în timpul liber.

Samsung smart TV

Astfel că, fie că urmărim știrile sau emisiunile noastre preferate, fie că ne uităm la un film sau un serial cu persoana iubită, familia sau prietenii sau ne bucurăm de un joc pe consolă, este normal să ne dorim să avem parte de o experiență plăcută de fiecare dată. Iată câteva motive pentru care un televizor Samsung Smart TV ar putea fi cea mai bună alegere pentru tine.

Un televizor Samsung Smart TV este echipat cu un sistem de operare Tizen OS, o platformă simplă, ordonată, care îți pune în mod constant la îndemână aplicațiile cele mai utilizate, sau cu mult mai cunoscutul sistem de operare Android TV, prezent pe majoritatea smart tv-urilor și a telefoanelor mobile. Reprezintă un sistem de operare ușor de folosit și rapid, ce nu întâmăpină erori sau probleme. Asistentul vocal Bixby face utilizarea și mai facilă. Televizorul poate fi conectat și la o boxă Alexa.

Samsung smart TV – oferte eMAG

Cei de la Samsung folosesc pentru ecranele lor tehnologia QLED. Aceasta înseamnă, practic, un ecran LCD cu un strat de puncte cuantice sau nanocristale care se aprind când sunt iluminate din spate. Calitatea imaginii depinde de această sursă ce iluminează cristalele. Un televizor Samsung smart tv este în special perfect pentru persoanelor ce privesc la televizor în timpul zilei acest tip de tehnologie conferind un nivel de luminozitate și de contrast al culorilor nemaiîntâlnit la alt gen de ecrane.

Cei de la Samsung au adus deja pe piață televizoare cu rezoluție 4k și, anul acesta, au lansat și primul televizor Samsung cu rezoluție 8k. 8k înseamnă de patru ori rezoluția 4k, undeva la 33 de milioane de pixeli, oferind de patru ori mai multă informație pe ecran. Un astfel de televizor are un preț destul de ridicat, dar reprezintă o investiție de viitor. Și deși emisiunile, filmele și producțiile tv de orice fel special realizate pentru 4K sunt abia la început, iar conținutul 8K este practic inexistent, un televizor Samsung Smart tv cu tehnologie 8K este dotat cu un procesor ce folosește inteligența artificială pentru a aduce orice imagine, de absolut orice dimensiune, la rezoluția 8k. Astfel, te poți bucura de emisiunile, filmele sau jocurile tale preferate profitând de toți pixelii și de calitatea sporită pe care acest ecran o oferă.

Samsung smart TV

Cei de la Samsung aduc în fiecare an o mulțime de modele noi de televizoare pe piață, fiecare din ele adresându-i-se unui anumit tip de utilizatori sau cumpărători. Fie că este vorba de un TV clasic sau un smart TV ieftin dacă îți dorești un televizor Samsung, aceștia se asigură că ai de unde alege în funcție de preferințele tale. Fie că vorbim despre dimensiunea sau despre design-ul acestuia, fie că vorbim despre rezoluție sau caracteristici, fiți siguri că veți găsi un televizor Samsung ce să se încadreze în cerințele dumnevoastră și, de asemenea, în bugetul dumneavoastră.

Samsung smart TV, online

Samsung Electronics a fost numărul 1 la nivel mondial în ceea ce privește fabricarea de televizoare pentru 12 ani consecutiv. În această perioadă, televizoarele brandului coreean au impresionat atât grație design-ului lor, preciziei culorilor și calității imaginii, oferindu-le consumatorilor experiențe vizuale tot mai fascinante și opțiuni tot mai diverse de divertisment tv.

În 2006, la începutul „cursei” de Samsung în calitate de lider de piață, compania a pus bazele unei noi ere a design-ului televizoarelor, odată cu prezentarea modelului Bordeaux, un ecran LCD elegant, inspirat din forma unei cupe de vin. De atunci, televizoarele Samsung au devenit sinonime cu combinația dintre design rafinat și cele mai tari inovații care duc experiența vizionării pe noi culmi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE