Selecție la Administrativ Serv Luduș SRL Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 176 Vizualizări

Selecție la Administrativ Serv Luduș SRL

Consiliul Local al orașului Luduș a luat act, în luna septembrie 2019, de încetarea, prin demisie, a mandatului de administrator în cadrul Consiliului de administrație al societății Administrativ Serv Luduș SRL a lui Sorinel Tripon.

În urma acestei demisii a fost desemnat pentru funcția de administrator provizoriu Ovidiu – Tănasie Baghiu pentru o perioadă de patru luni, cu posibilitatea prelungirii pentru motive întemeiate până la șase luni cu condiția ca în această perioadă să fie declanșată procedura de selecție conform articolului 64 din OUG nr. 109/2011.

Prin Proiectul de hotărâre din 29 octombrie 2019, consilierii locali au aprobat declanșarea procedurii de selecție pentru ocuparea unei poziții de membru în Consiliul de Administrație al societății Administrativ Serv Luduș SRL, având ca autoritate publică tutelară Orașul Luduș, prin Consiliul Local al orașului Luduș. S-a aprobat și Planul de selecție – Componența inițială. În continuare rămân valabile Hotărârile Consiliului Local Luduș nr. 30/26 februarie 2018 și 114/28 august 2018 care prezintă materialele necesare procedurii de selecție: scrisoarea de așteptare, componența comisiei de evaluare/selecție a candidaților, profilul Consiliului de Administrație al Administrativ Serv Luduș SRL, profilul candidatului pentru poziția de membru în CA al Administrativ Serv Luduș SRL. Matricea profilului de candidat și matricea Consiliului de Administrație rămân valabile.

După finalizarea procedurii de selecție și evaluare, comisia va întocmi un raport care va fi prezentat Consiliului Local Luduș. În încheierea tuturor procedurilor, Legislativul local va înainta propuneri și va aproba numirea noului membru al Consiliului de Administrație a societății Administrativ Serv Luduș SRL.

Ioan A. BORGOVAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE