Home / Business / Selecție la Administrativ Serv Luduș SRL

Selecție la Administrativ Serv Luduș SRL

Distribuie

Consiliul Local al orașului Luduș a luat act, în luna septembrie 2019, de încetarea, prin demisie, a mandatului de administrator în cadrul Consiliului de administrație al societății Administrativ Serv Luduș SRL a lui Sorinel Tripon.

În urma acestei demisii a fost desemnat pentru funcția de administrator provizoriu Ovidiu – Tănasie Baghiu pentru o perioadă de patru luni, cu posibilitatea prelungirii pentru motive întemeiate până la șase luni cu condiția ca în această perioadă să fie declanșată procedura de selecție conform articolului 64 din OUG nr. 109/2011.

Prin Proiectul de hotărâre din 29 octombrie 2019, consilierii locali au aprobat declanșarea procedurii de selecție pentru ocuparea unei poziții de membru în Consiliul de Administrație al societății Administrativ Serv Luduș SRL, având ca autoritate publică tutelară Orașul Luduș, prin Consiliul Local al orașului Luduș. S-a aprobat și Planul de selecție – Componența inițială. În continuare rămân valabile Hotărârile Consiliului Local Luduș nr. 30/26 februarie 2018 și 114/28 august 2018 care prezintă materialele necesare procedurii de selecție: scrisoarea de așteptare, componența comisiei de evaluare/selecție a candidaților, profilul Consiliului de Administrație al Administrativ Serv Luduș SRL, profilul candidatului pentru poziția de membru în CA al Administrativ Serv Luduș SRL. Matricea profilului de candidat și matricea Consiliului de Administrație rămân valabile.

După finalizarea procedurii de selecție și evaluare, comisia va întocmi un raport care va fi prezentat Consiliului Local Luduș. În încheierea tuturor procedurilor, Legislativul local va înainta propuneri și va aproba numirea noului membru al Consiliului de Administrație a societății Administrativ Serv Luduș SRL.

Ioan A. BORGOVAN

 


De asemenea, verificati

Finanțări pentru digitalizarea firmelor

Distribuie Secretarul de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Hegedüs Csilla a declarat, sâmbătă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.