Home / Administratie / Lucrări edilitare în Sighișoara

Lucrări edilitare în Sighișoara

Conducerea Primăriei municipiului Sighișoara informează că SC Ecoserv Sig SRL, intreprindere publică aflată sub autoritatea tutelară a instituției, desfășoară în această perioadă lucrări de întreținere a spațiilor verzi care constă în toaletări de arbori și arbuști ornamentali, tăieri de necesitate a arborilor, plantări de bulbi de lalele și defrișări de suprafețe împădurite.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul Primăriei municipiului Sighișoara, ”tot în această perioadă, SC Ecoserv Sig SRL execută lucrări de amenajare parcări și reparații accese pe strada Mihai Viteazu și lucrări aferente etapei I pentru realizarea obiectivului de investiții ”Amenajare accese strada Plopilor din municipiul Sighișoara” constând în extinderea rețelei de canalizare pluvială, construcția și modernizarea sistemului rutier pe strada Plopilor”.

Andreea GONDOR

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO-FOTO: Omagiu eroilor de la Oarba de Mureș

Instituția Prefectului – Județul Mureș și Garnizoana Târgu Mureș, cu sprijinul Consiliului Județean Mureș, Primăriei …