FOTO: Patriotism, pizza, cozonaci și voie bună la Livezeni Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 402 Vizualizări

FOTO: Patriotism, pizza, cozonaci și voie bună la Livezeni

Ziua de 1 Decembrie a fost motiv de sărbătoare la Livezeni. Este deja al treilea an consecutiv  de când primarul comunei Bányai István  invită sătenii la Casa de Cultură pentru a marca cum se cuvine Ziua României.

Astfel, vineri, 29 noiembrie, elevii și profesorii școlii gimnaziale „Benedek Elek” Livezeni, Școala din Ivănești și Școala din Poienița s-au adunat la Casa de Cultură din Livezeni unde au cântat, au recitat și au dansat patriotic.

„1 Decembrie este ziua naţională a României şi are o însemnătate specială în societatea noastră. Totodată, această zi marchează un eveniment istoric foarte important: unirea Transilvaniei cu România, în anul 1918”, a declarat primarul în debutul evenimentului, adăugând că și în continuare va susține astfel de evenimente importante pentru comunitate și se va îngriji de dezvoltarea comunei.

Evenimentul organizat de profesorii Véres Árpád, Alexandra Dălălău, Gabriela Cătană, Mihaela Muntean și învățătoarele Nistor Mărioara, Adela Câmpean, Rodica Mihai, Camelia Gog s-a încheiat cu o colindă „pentru că ne aflăm în postul Crăciunului, iar Sărbătoarea nașterii Domnului bate la ușă”, după cum a declarat profesoara de limba română, apoi toți cei prezenți au fost „ospătați” cu pizza, ceai și cozonaci.

Alexandra D.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE