Home / Sighișoara / Parteneriat româno-german pentru realizarea unui Adventure Golf Park în Mureș

Parteneriat româno-german pentru realizarea unui Adventure Golf Park în Mureș

Un investitor privat din Sighişoara intenţionează să construiască primul Adventure Golf Park din judeţul Mureş, în colaborare cu un proiectant de terenuri de golf din Germania, iar din acest motiv, marţi, au fost iniţiate discuţiile privind oportunitatea proiectului cu municipalitatea.
„Am primit vizita domnului Bodo Korczynski, proiectant de terenuri de golf, din Germania. În cadrul acestei întâlniri au fost discutate aspecte referitoare la oportunitatea realizării unui teren de golf (Adventure Golf Park) în municipiul Sighişoara, proiect ce urmează a fi realizat de un investitor privat. Este vorba despre o investiţie privată în zona Vila Franca, pe o suprafaţă de circa 2 hectare de teren, în apropierea parcului de aventură existent. Din câte am înţeles, pe lângă Adventure Golf Park, va fi extins şi parcul de aventură existent. Mi s-a spus că terenul este mai mic, însă va avea 18 găuri, fapt ce va permite şi participarea la concursuri. Nu mi s-a comunicat deocamdată care este valoarea investiţiei, însă am înţeles că un teren de golf, similar celui din judeţul Alba, ar costa undeva între 1 şi 3 milioane de euro”, a declarat, pentru Agerpres, primarul municipiului Sighişoara, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean.
Zona vizată pentru construirea Adventure Golf Park nu se află în zona de protecţie a monumentelor istorice ale Sighişoarei.
(www.agerpres.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pregătiri pentru evenimentul “Sărbători de iarnă” la Reghin. Circulație închisă în zona de centru

Primăria municipiului Reghin informează cetățenii asupra faptului că, începând cu data de 7 decembrie, circulația …