Home / Eveniment / Soluție modernă pentru curățarea instalațiilor de încălzire. În sfârșit și în România, cu ajutorul G&M Internațional Instalații !

Soluție modernă pentru curățarea instalațiilor de încălzire. În sfârșit și în România, cu ajutorul G&M Internațional Instalații !

Distribuie

Fondat în 1964, în UK, Fernox este un producător de top de filtre și produse chimice pentru tratarea apei, pentru sistemul de încălzire centrală și nu numai. Fernox a făcut pionierat în dezvoltarea de produse eficiente energetic atât pentru instalatiile tradiționale cât și pentru cele noi, bazate pe tehnologii regenerabile, pentru locuințe și aplicații comerciale.
Fernox funcționează astăzi ca filială de business de performanță sub MacDermid Solutions Group și este reprezentat în Romania, în Târgu Mureș, de societatea G&M INTERNAȚIONAL INSTALAȚII SRL.
Filtrele Fernox și produsele chimice Fernox trebuie folosite în instalațiile de încălzire/răcire, pentru o funcționare perfectă, eficientă și de lungă durată. Gama de filtre și produse chimice Fernox este vastă și adaptată problemelor care pot să apară în sistemele de încălzire sau să prevină apariția lor.
Am deschis de curând magazinul online www.g-m-store.ro unde găsiți întreaga gamă de produse Fernox, instrucțiuni de utilizare și consultanță de specialitate în caz de nevoie. De asemenea, puteți vizita și showroom-ul din Strada Gh. Doja 76A, Târgu Mureș.
Vrem să vă familiarizăm cu Fernox și de aceea vă prezentăm un produs ‘must’ și o modalitate modernă de spălare a instalațiilor de încălzire, vechi sau noi, pentru a putea beneficia de ceea ce vă doriți – O instalație curată și eficientă.

Când ar trebui să introduceți Filter Fluid+Protector într-un sistem de încălzire?

Filter Fluid (soluție-dispersant pentru filtru) + Protector (inhibitor) este proiectat pentru a fi folosit împreună cu filtrele magnetice din gama Fernox TF1. Este un produs inovativ (cel mai bun din clasa lui de produse) și trebuie lăsat permanent în instalație. Folosirea acestuia conduce la mărirea duratei de viață a cazanelor/centralelor termice, pompelor și schimbătoarelor de căldură.
Acesta îndepărtează/desprinde depunerile și impuritătile din instalatia de încălzire centrală și face posibil ca resturile cauzate de coroziune (magnetită) să ajungă la filtrul magnetic pentru a fi reținute/colectate.
Puteți folosi acest produs în următoarele situații:
1. Pentru instalații care au fost curățate/spălate, dar ulterior nu au fost protejate în mod adecvat, coroziunea continuând să aibă loc;
2. Pentru instalații proiectate/executate necorespunzător la care o spălare completă, temeinică nu poate fi făcută.
Concentrația soluției trebuie controlată anual, ca parte a unui program de întreținere și service, pentru a asigura protecție completă.
Spălarea instalației. De ce spălare ‘Powerflush’?
Dacă nămolurile și reziduurile nu sunt îndepărtate din sistemul de încălzire, acestea se pot acumula în radiatoare, conducte și schimbătoare de căldură, cauzând blocaje severe. Acest lucru diminuează transferul de căldură și poate duce la deteriorarea conductelor, robineților de radiator și vanelor deviatoare sau de reglaj. În unele cazuri, aceasta va duce, în cele din urmă, la defectarea prematură a centralei termice.Spălarea ‘Powerflush’ este o metodă populară de curățare și întretinere a unui sistem de încălzire centrală. O unitate Fernox Powerflow asigură o spălare sub presiune a acestuia, dislocând și îndepărtând reziduurile, calcarul și acumulările de nămol (magnetită). O spălare ‘Powerflush’ va îmbunătăți distribuția căldurii în clădire, având ca efect reducerea facturilor la energie și creșterea fiabilității sistemului de încălzire.

Cum se face o spălare ‘Powerflush’?
Ce îți trebuie?
• Powerflow Fernox MKIII (pompă cu rezervor de 50 l și motor de 1,3 kW)
• Fernox TDS metru (aparat pentru măsurat conductivitatea apei)
• Fernox Powerflushing F3 (solutie pentru spălare)
• un adaptor de spălare Fernox TF1 Total/Omega sau adaptor pentru cap de pompă, după caz
• Powerflushing Filter (filtru magnetic profesional pentru spălarea sub presiune, accesoriu al pompei MKIII)
• Fernox Protector F1/ Filter Fluid+Protector/ Alphi-11 (soluții de protejare), după cum este cazul
• Kitul de testare Fernox Protector (opțional)
Inițial trebuie să verificați
Zonele cu potențial mare de depuneri trebuie să fie identificate, adică radiatoare reci, dar si zone cu potențial de corodare. Când instalatia este foarte corodată, proprietarul trebuie să fie informat că spălarea poate cauza deteriorări urmate de scurgeri în zonele cele mai corodate.
Asistență de specialitate
G&M Internațional Instalații te poate ajuta să găsesti cea mai bună soluție pentru spălarea și întreținerea instalației tale de încălzire sau de răcire.

G&M INTERNAȚIONAL INSTALAȚII SRL
Târgu Mures, str. Gheorghe Doja, nr 76A
Tel: 0265-211339; 0737-553203; 0722-363389
E-mail: tehnic@g-m.ro; service@g-m.ro
www.g-m.ro
www.g-m-store.ro


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CNAS a emis ediția a II-a a Ghidului Asiguratului. Ce drepturi au pacienții români asigurați și neasigurați?

Distribuie Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) din România a elaborat, în data de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.