Avansări în grad la Gruparea de Jandarmi Mobilă Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1005 Vizualizări

Avansări în grad la Gruparea de Jandarmi Mobilă Mureș

Cu ocazia Zilei Naționale a României, miercuri, 4 decembrie, la sediul Grupării de Jandarmi Mobilă Mureș a avut loc o festivitate de avansare în gradul militar următor.

”Pentru merite deosebite,  trei subofiţeri şi trei ofiţeri, între care și comandantul unității colonel Bitere Ionuț, au fost înaintați în gradul următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Comanda unității a mulțumit celor recompensați, dar și celorlalți jandarmi, pentru devotamentul şi efortul depus în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, urându-le cât mai multe realizări profesionale în activitatea pe care o desfășoară”, au transmis reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș, prin intermediul unui comunicat de presă.

De asemenea, în cadrul aceleași ceremonii, au fost prezentați cei 30 absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni și Drăgășani care au ales să-și facă debutul în meseria de jandarm la Gruparea de Jandarmi Mobilă Mureș.

Adjunctul Grupării de Jandarmi Mobilă  Mureș le-a prezentat noilor colegi istoricul,  misiunile şi activităţile unităţii i-a încurajat să aibă se implice activ în toate activitățile destinate siguranței cetățenilor. În perioada următoare, noii colegii  vor urma, sub directa coordonare a tutorilor profesionali, un program de pregătire pe parcursul căruia vor cunoaşte specificul activităţilor şi misiunilor ce revin grupării în zona de competenţă, concomitent cu executarea misiunilor de ordine publică”, se mai menționează în comunicat.

(Redacția)

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE