Mamprenoarele recomandă: Căsuța lui Moș Crăciun la Yaya Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 567 Vizualizări

Mamprenoarele recomandă: Căsuța lui Moș Crăciun la Yaya

Pasiunea pentru copii ne-a dat energia și determinarea de a da viață proiectelor noastre care vizează activitățile pentru copii.

Acum, când afară fulguiește pentru prima dată în acest sezon, privim înapoi cu bucurie și satisfacție la cei peste 1.600 de copii fericiți care ne-au trecut pragul și la cele peste 160 de evenimente reușite. Drumul nostru continuă însă cu multe surprize și cursuri inovative pentru copiii talentați ai orașului Târgu-Mureș.

Totul pentru copii în luna decembrie!

Ce e mai bun pentru cei mai buni, pentru ca ei să își dezvolte gândirea, creativitatea, imaginația, vocabularul, setea de cunoaștere, abilitățile de socializare, îndemânarea și bineînțeles, încrederea în sine.

Luna decembrie este cea mai frumoasă perioada a anului, o lună dedicată în totalitate celor mici. Actori, copii, dulciuri, experimente, muzică, păpuși – toate împreună vor crea atmosfera de poveste la Yaya.

Agitația de dinaintea sărbătorilor, oboseala acumulată, goana după cadouri, toate fac parte din atmosfera specifică acestei perioadei. Însă, cine este destinatarul acestor eforturi? Copilul tău! Până la urmă, ei, copiii, sunt principalii destinatari ai tuturor eforturilor noastre, iar bucuria, inocența, emoția cu care aceștia își așteaptă cadourile de Crăciun ne face să simțim că a meritat totul!

Crăciunul putem spune că e o sărbătoare a copiilor. Ca mamă și antreprenor, luna decembrie reprezintă un prilej bun să îmbin cele două roluri ca să contribui la emoția celor mici cu multe surprize și să promovez totodată activitățile pe care le derulăm la centrul nostru.

Pentru a întâmpina sărbătorile de iarnă cu bucurie, vom organiza zilnic în săptămâna 9-13 decembrie activități pentru copii de la ora 17.30 la sediul Yaya. Aceste activități vor face parte din proiectul Căsuța lui Moș Crăciun la Yaya.

Programul va fi unul pe cinste

Luni, de la ora 17.30, vom organiza degustări de produse într-un atelier în care vom viza receptorii gustativi. Marți, de la ora 17.30, vom păşi pe tărâmul magic al poveştilor de iarnă, vom da frâu liber imaginaţiei, vom compune și vom citi într-o atmosferă liniștită, scoțându-ne creativitatea la bătaie într-un atelier hand made de creat moșuleți de Crăciun. Miercuri, de la ora 17.30, vom pătrunde în lumea din spatele scenei și vom crea păpuși care vor fi mânuite de cei mici. Joi, de la ora 17.30, vom fi spontani și creativi într-un atelier de improvizație combinat cu atelier de creație de decorațiuni. Iar vineri, de la ora 17.30, vom da viață unei piese de teatru cu ajutorul păpușilor și bineînțeles îl vom avea invitat și pe mult așteptatul Moș Crăciun.

Vă așteptăm cu drag la Căsuța lui Moș Crăciun la sediul Yaya situat pe Bulevardul Cetății nr. 27 din Târgu-Mureș.

Cosmina SANDU

Manager Yaya & Membră a comunității Mamprenoare Târgu-Mureș

 

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE